Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-08-2004, 12:58   #1
tasamko
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Piła

Stan: Aktywny gracz
Imię: tasanko
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
Poziom: 64
Skille: 80/79
Poziom mag.: 6
Żarówka Historia mojego zycia z Tibia (the end)

Witam.Swoja przygode z Tibia zaczelem na serwerze nova okolo roku temu lecz wtedy po przejsciu na main tibia nie wciagnela mnie na tyle aby w nia grac i rozstalem sie z nia bezbolesnie.Dopiero po jakim roku postanowilem za namowa kolegi sprobowac jeszcze raz lecz tym razem na serwerze non-pvp a mianowicie PACERA.Wszystko swietnie sie ukladalo dorobilem sie na 2 accountach Rycka 34 lvl,Druid 20 lvl i palladyn 20 lvl mialem dosc dobry stuff i szerokie perspektywy plany co do gry w Tibia (planowalem kupic sobie pacc miedzy innymi).........lecz przedwczoraj obudzilem sie i zastanawiam sie jaki sen ma gra w Tibie co ja bede z tego mial oprocz czerwonych oczu i wielu godzin spedzonych przed kompem.Tym bardziej ze mam dziewczyne ktora wymaga chyba wiecej czulosci niz bezduszny komputer............dzis nastapil moment kulminacyjny.Soluje sobie smoka knightem na 34 lvl i idzie sobie polak(mysle sobie niech popatrzy-nie znalismy sie mimo wszystko) smok juz na zoltym a tu bach i ma cale HP(tak tak domyslacie sie polak go Uhal) to ja w nogi bo zostalo mi juz tylko kilka uhow(spokojnie bym sobie poradzil bez tego pseudo-czlowieczka) niestety niedalo mi sie zwiac.....zginelem straty 40 k ale to nie wazne............wazne jest to ze skasowalem juz Tibie usunelem wszystko co jej dotyczylo.Swoj caly stuff dalem koledze low lvl a account przyjacielowi z Tibi........Tak to juz koniec z Tibia na zawsze i ostatni moj post na tym forum..........teraz wiecej zycia towarzyskiego i tyle

Pozdrawiam na koniec ziomkow z Pacery i wszystkich dobrych ludzi

nara
tasamko jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-08-2004, 15:02   #2
Dark Knight
Użytkownik Forum

Dark Knight's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2004

Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Kolejny list pozegnalny ...
Mimo ze sie nie znamy to cya i powodzenia ale i tak kiedys wrocisz
Dark Knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2004, 16:50   #3
caoxsude
Użytkownik forum

caoxsude's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Białystok

caoxsude ma numer GG 4720471
Domyślny

Szkoda że tracimy kolejnego polaka grającego w tibię Dzisiaj trenowałem w nocy afk na monku z przyjacielem on miał 35 lvl sorc ja 31 knight. Rano gdy zalogowałem się na tibię pojawiłem się od razu w świątyni zabił nas polak straciłem 45 k xpa kolega około 60 ; ( ale gramy dalej to mnie nie odpędziło od tibi wręcz przeciwnie : zmotywowało do dalszej gry i dalszego trenowania żeby w końcu pomścić moją śmierć !

EDIT: Polacy to największe n00by i chamy ! są wyjatki ale nieliczne !!
caoxsude jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2004, 17:32   #4
Dark Vilej
Użytkownik Forum

Dark Vilej's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna

Dark Vilej ma numer GG 4463885
Domyślny

Ja tez mialem pisac list pozegnalny po tym jak mnie shakowali (shakowal mnie polak!), stracilem wtedy 80k do tego jeszcze red skull, nic dziwnego ze nie chcialo mi sie grac, napisalem krotkli list pozegnalny na Tibia.com, ale gram dalej.

Mowimy ze Szwedzi to najwieksze n00by i trzeba ich tepic, ale nie widzimy Polskiego narodu, ktory wrecz na sile stara sie zajac pierwsze miejsce w n00bizmie i utrudniac gre innym graczom (mi naprzyklad polak "ukradl" 60k), Szwed szwedowi chociaz pomoze, a Polak polakowi nie za czesto.

Ostatnio edytowany przez Dark Vilej - 26-08-2004 o 17:36.
Dark Vilej jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2004, 17:32   #5
gorgi
Użytkownik Forum

gorgi's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!

gorgi ma numer GG 3064753
Domyślny

Ach tasa ( to ja lovo , ten komu dałes acc ) , wracaj kiedy chcesz już teraz dla tasamka dałem p legsy , steel helmet dwarf shield i two hand sword , prosze wróc byłeś cool , znam cie od tasamcrova pierwszej postaci , chodziliśmy razem huntowac fajnie było , a teraz co , ten ham co tasamka zabił to strażak-sam , chce aby karzdy polak który go zoabczy robił jak najgorzej spamował blokował itp. papa tasa
gorgi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-08-2004, 15:06   #6
p.l
eX Moderator

p.l's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem

p.l ma numer GG koniec tego dobrego
Smutny

Powodzenia na nowej drodze życia ... obstawiam ... 50 % że wrócisz ... A real to nie myśl że tak łatwo. Miałem dziewczynę, było super, dobrze się układało. Po ~2,5 miesiąca stwierdziła że to koniec, jednak do mnie nic nie czuje, heh

p.l jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania