|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() nie wiem czemu ale download tibi.pl nie dziala ;/ chcialem sobie ściągnąć Tibia Map Viewer ,UO ScreenShot Utility i jakiś z kalkulatorów a wchodze i pisze "Wystapil nastepujacy blad.
Przykro nam, na dzisiaj juz wiecej danych z tego serwera nie mozna sciagnac. Zapraszamy Jutro." I tak od tygodnia jest lub nawet dłużej(ja sprawdzalem co dziennie w 1 tygodniu i nic)
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Działa rano...a potem jest tak jak mówisz.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja ostatnio też miałem takim problem, chciałem sobie ściągnać UOSU od jakiś 2-3 dni i dopiero dziś po 11 mogłem, ale nie mam pojęcia od czego to jest zależne.
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans |
![]() |
![]() |