|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Więc zaczniemy od tego, że dawno dawno temy byłem w Rooku ( ale nie stać mnie było jeszcze na aparat
![]() ![]() No to mając 14lv, 4mglv, skile 60/60 poszedłem szukac przygód wśród Amazonek, Valkirii i Beholderów... Za 35k udało się kupić FS-a, więc byłem cały Happy ![]() ![]() Kasa i Exp leciały jak szalone, UH-y zawsze w pogotowiu, aż nagle pewnego pieknego dnia po wykończeniu pewnego niemiłego Beholdera widze napis: ![]() Później był Hack z mojej głupoty i przestałem grać w Tibie... Po 1 miesiącu zrobiłem chary na Aldorze, i oddałem znajomym ![]() ![]() Zapoznając się bliżej z obyczajami podziemnych wurmów, dostałem kolejny awans: ![]() Rotwurmy były tak miłe, że nauczyły mnie lepiej władać mieczami posługiwać się tarczą ![]() ![]() Po powrocie z bagien, wróciłem do miasta, i ubrawszy się w strój wyjściowy poszedłem na przechadzke po mieście... ![]() Później popłynąłem na Edron, i skożystałem z okazji nauczyć się od pobliskiego szczura nowego czaru: "Exori" za 2500 gp ( nie chciał się targować ![]() Mając już nowy czar, postanowiłem sprawdzić jego działanie na przypadkowych Polakach, oto moje pierwsze "Exori" ![]() Później było następne, które także zostało przetestowane na przypadkowych Polakach chętnych na test... i szok: Nie trafiłem... ![]() ![]() Na dzisiaj to tyle, mam nadzieje, że Wam się podobało, może kiedyś jeszcze coś dożuce ![]()
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 27-08-2004 o 21:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Cormaya
![]() |
![]() no dobrze
ale po co ta cenzura na pierwszym screenie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() ta zeus zabraklo xx.pl to sie do konkurecji przenosisz ;p ty evul PG
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2004
![]() |
![]() gz, ładnie opracowane
![]() + ode mnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2004
|
![]() fotki fajne ino noodne 0 akcji ... no co ty zeus gdzie hardkor ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @down Pasuje do skili ( jak na level ) ![]()
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 27-08-2004 o 12:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Fajowe masz imie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: 6l1w1c3
Stan: Na emeryturze
|
![]() mi sie tam ss'y podobaja a te skille najbardziej nom tak 3mac zeus na next ss'ach prosimy wiecej akcji xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2003
|
![]() @ Ene
Jakto xx.pl zabraklo?! Przeciez juz dziala ![]() @ Zeus Fotki ciekawe - chociaz... ciagle wszyscy zamieszczaja tylko te lvl-up`y. Jakby cala reszta gry nie byla wazna. No i Power Gammer jeszcze z Ciebie dosc cienki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2003
![]() |
![]() No,no nareszcie zaczeles wklejac wlasne skriny.Przedtem sciagales tylko filmy i ss z tibia.de i wklejales na polskie forum (Nie wiem czemu wszyscy cie za to uwielbiali)
Ale spoko mam nadzieje ze bendziesz puszcza teraz wlasne ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zepobesu
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
|
![]() No no jak dla mnie to swietnie grasz ryckiem.Takie skille i mlvl na 22 lvl tylko pozazdroscic
![]() GRATZ za skille i mlvl . Ostatnio edytowany przez Pinky - 28-08-2004 o 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Więc dziś postanowiłem ubrac się w galowe wdzianko i iść luknąć na Beholdery, a słysząłem o nich straszne wieści ( niestety okazały się prawdą :cry: ) że BH stały się złośliwe...
![]() Po zejściu po schodkach napadła mnie mamuśka Slim wraz z dziećmi... ![]() Jednak długo nie pożyła... Tak jak jej wcześniejsza ofiara ![]() ![]() No i poszedłem dalej... Otworzyłem drzwi i zszedłem niżej... ![]() W między czasie się lecząc... ![]() I napotkałem kolekcjonerów kości... Pierwszy padł tak jak jego kolega: Jednostrzałowiec :wink: ![]() Ich trzeci olega był troszke silniejszy i poszedł na 2 strzały. ![]() Zszedłem niżej i zobaczyłem zlurowany obiekt Swoich celów... ![]() Rozmowa z nim nie trwała długo, ponieważ BH nie miał ochoty zemną rozmawiać o tym, co zrobił mojemu kumplowi :sad: ![]() No i przekonałem się, iż BH nie dość, że mocno bija to jeszcze spalają mane :evil: ![]() Jego drugi kolega już był troszke mocniejszy i chciał mnie zaskoczyć, jednak... ![]() ostrze mojego miecza było silniejsze, i sprawnym ciosem w mózg poprzez Oko zabiłem drania :twisted: ![]() 3-ci był jakiś szalony, jak mnie tylko zauważył, zaczął wemnie walić z czego tylko potrafił :503: ![]() Lecz jak juz doszedłem, to zaczął mnie przepraszać, lecz mu nie wybaczyłem za to co mi zrobił.... ![]() Na pożegnanie walnął mnie z energii... ![]() Poszedłem dalej i napotkałem 4-tą zieloną breje... Ten przynajmniej uznał, że nie ma zemną szans i zaczał uciekać lecz nic mu to nie dało :twisted: ![]() Nie widząc już potencjalnego celu na zemste, zacząłem wracać na powierzchnie... I napotkałem Kolejną galaretke. Ta jednak nie zdążyła się sklonować... Ale za to pokazała mi, iż umie się leczyć... ( slimy sie leczą :shock: ) ![]() Będąc na powierzchni postanowiłem wpaść na imprezke do Amazonek... ![]() Ich przywódczyni zaprosiła mnie poniżej... ![]() Lecz tam pojawiła się czarna szmata, która chciała mnie upiec... ![]() Lecz nie przewidziała, iż jej blokerka szybko padnie, więc poszedłęm z nią pogadać o co biega? ![]() Lecz Ona dalej Swoje... Więc wyciągnąłem miecza i jej upier****** ręke aby mnie nie rzucała ognia pod nogi ![]() Nie mając już jak się bronić, chciała uciec, lecz odrabałem jej łeb... Amazonki chciały pomóc, lecz ich noże na nic się nie zdały. ![]() Jak pani od ciasteczek padła, zająłem się pięknymi koleżankami.... ![]() Aż tutaj nagla zjawiła się mamuśka ![]() Tej to odrazu w serce Miecza wbiłem. ![]() I wróciłem skończyć to, co zacząłem... ![]() Poszedłem dalej a tam już czekała na mnie półapka ![]() ![]() Lecz nie przewidziały, iż umiem posłógiwać się tarczą... ![]() ... I jestem bieły w walce mieczami ![]() ![]() Na pożegnanie postanowiłem pociąć panią, co zaprosiła mnie na impreze, gdzie głównym daniem miałem być ja 8) ![]() Wracająć z Obozu Amazonek, natknąłem się na ciało... No cóż... Bug też potrafi zabijać :lol: ![]() To koniec, prosze o komentaże... Wkrótce nowa porcja 8) ( chyba że mnie zwyzywacie to zaprzestam zabawy w fotografa ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() I czemu nikt nie komentuje?? Może dlatego, że ostatnio nie działały??
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() bardzo bardzo fajne SS, zazdroszcze ci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2004
|
![]() Wypasior SS-y Pozazdroscic tylko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to poszedłem na cos mocniejszego...
![]() I znowu Lev Up... ![]() Coś te Cyce są łaskawe ![]() ![]() No i kolejne "Exori" w wykonaniu Low Levela ![]() ![]() I jeszcze jedno... troszke słabsze ![]() ![]()