|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() A więc posiadam kartę (taką co moge w bankomacie wyplacać i płacić w sklepach) o nazwie VISA ELECTRON (z chipem i paskiem). Konto jest w banku WBK (na umowie jest napisane "rachunek oszczędnościowo-rozliczeniowy). Na koncie posiadam prawie 100zł a nie moge kupic pacca przez element5 (procedure kupowania zaczynam na tibia.com) A wiec wszystko sie zgadza, tam jest podane ze moge kartą visa płacić wypełniam formularz poprawnie i wysyłam. Po chwili dostaje emaila od element 5 że sprawdzają moją dyspozycję a potem przysyłają kolejnego emaila że nie mogą obciążyć mojej karty. I to jest własnie ten problem. To BEZSENS. Może źle wpisuję numer karty? Pokażcie jak mam wpisać czy w jednym ciągu np. : 1111222233334444 czy może : 1111-2222-3333-4444 a może tak : 1111 2222 3333 4444 . Proszę o wyjaśnienie kogoś, kto już płacił karta za pacca tak jak ja. Błagam pomózcie bo szlag mnie trafia skoro mam kase a paca nie moge kupic. PLS
|
|
![]() |
#2 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Kartą Visa Electron nie możesz płacić w internecie. Możesz właśnie jedynie w sklepie itp.
mBank posiada konto do, którego można sobie wyrobić kartę do płacenia tylko w internecie. Oprócz tego, masz też drugą, normalną kartę do bankomatu. Nie musisz mieć 18 lat, żeby założyć konto. Z tego co pamiętam potrzebujesz jedynie zgody rodzica.
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() No, żeby nie było, to może zrobię małą korektę: kartami bankomatowymi można płacić w sklepach. Chyba, że mowa o jakichś internetowych sklepach, ale to trzeba by doprecyzować. Myślę, że wszystko wyjaśnione.