|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Solec Kujawski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Veydeamon
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 62
Skille: 81/70
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() W tym temacie będę zamieszczał moje skromne SSki. Te pierwsze są troszke przystarzałe, ale i tak wstawie
![]() Wyprawa do wioski Elfów: Nasza ekipa: Ku-sy - 20 knight 54/53 (ja) Herosik - 21 knight 61/61 Lokris - 21 knight 46/44 A oto my ![]() ![]() Ruszyliśmy dalej i powitały mnie 2 scouty ![]() Idąc dalej spotkałem Arkana i Scouta ... łatwe były ![]() ![]() Piętro wyżej widok na 2 Dragi ![]() ![]() A jeszcze wyżej widzimy bardzo miłe powitanie (niestety nie zabiliśmy ich ![]() ![]() W podziemiach poszliśmy się pobawić z Cycusiami ![]() ![]() ![]() Na końcu loot (niestety marny) i nie sugerujcie się Dragonką, bo Herosik chciał się popisać ![]() ![]() Teraz troszke z innej beczki ![]() Tu mi się nudziło ![]() ![]() I pare awanów: (wiem, że beznadziejne) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I ciąg dalszy:
Postanowiliśmy z Herosikiem, że pójdziemy na Dwarfy Guardy ![]() - Ku-sy 28lvl Knight 62/61 4mlvl (bloker) - Herosik 29lvl Knight 65/65 5mlvl (atakujący) Oto my ![]() ![]() Tutaj ostateczny hit Herosika: ![]() Dwarf Guard ostro się trzymał i nie chciał się poddać ![]() ![]() I tutaj podział expa ![]() ![]() Lootu specjalnego nie było niestety, a zreszta zapomniałem zrobić Ssa. Moje 2 awanse: ![]() ![]() A tu widzimy, jak jakiś Highlvl rozdawał darmowe rzeczy ![]() ![]() To narazie tyle. W późniejszym czasie postaram się zamieszczać następny zdjątka ![]() Ostatnio edytowany przez Kussy - 27-08-2004 o 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Szybko robisz te levele.
![]() ![]() ![]()
[Napis na bramie Piekla] Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste meki, przeze mnie w naród zatracenia. Jam dzielo wielkiej, sprawiedliwej reki. Wzniosla mie z gruntu Potega wszechwlodna, Madrosc najwyzsza, Milosc pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieja, chyba wieczyste - a jam niepozyta! Ty, który wchodzisz, zegnaj sie z nadzieja..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
![]() |
![]() I see dead x'es...
a dokladniej cos dziwnego iksy ale w oknie wielkosci zdjecia - nie spotkalem sie tu jeszcze z czyms takim |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, wczoraj było wszystko OK, a przecież nic nie kombinowałem. Postaram się to zamieścić na innym serwie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Toruń Tibia (secura, Nazwa Barrager)
![]() |
![]() Czemu zamiast screenow co X. Naprawisz to bo bym chcial sobie twoje ss poogądać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Kurde, no niestety widze nieszczesne X, ktore widze coraz czesciej, co po niektore ss'y widze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ok, teraz jest wszystko dobrze, myśle, że wtedy stało się coś z Lycosem. Życze miłego oglądania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Nice, gratz tych wszystkich awansow i eq
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Szczecin- Pogodno
![]() |
![]() Świetne SSy More more plx
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ogromnie Was przepraszam, ale nie wiem co się dzieje z Lycos. Każdego wieczora są właśnie X :/ Zna ktoś może jakiś porządny serwer, na który mógłbym wstawić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fotki najlepiej wklejac na Photobucket. Najp[ierw jednak musisz zalozyc konto a konto da sie zalozyc o okreslonje porze
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Gostyń
![]() |
![]() .a janic niewidze ciekawe dlaczegooooo ??
|
![]() |
![]() |