![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() Ostatnio edytowany przez Gromexorek - 14-11-2006 o 17:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dopoki bedziesz wstawiał te filmy na to daremne forum to ich nie sciagne
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Tez ich niesciagam! Wchodze na tibie cam i tam go szukam... Chłopie niemasz co do innego do robaty tylko szukac filmow i wystawiac je na wlasne forum? ile masz masz ludzi? 2-5? Lepiej zwal se konia
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Śmieszne to jak uciekał
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Gostynin
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 74
Skille: 80/76
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
To byl 75 royal ;> Moze i szybka, ale co do jej ciekawosci to wiesz...spam trzykrotny ue to nic ciekawego :> Moim zdaniem ten sorc to totalna lama tak samo jak ci pro~ ktorzy ganiali tego palka jak on dawno pz stracil i przetrzymywal ich, zeby nie gonili tego 141 masterka ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Hah Gromexorek chce Cie składać ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: z Nieba
Imię: Galf de'jaw
Profesja: Druid
Gildia: Titan Squad
Świat: Luminera
Poziom: 51
Poziom mag.: 51
|
![]() Też nie sciagne zadnego filmiku z twojego forum
PS Zajefajny avatar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() hmmm co wy macie do jego forum jak nie chcecie to nie wchodzcie szukajcie se i juz a co do filmu to pall widac ze cos myslal ale sorc to jakis noobek ;p no chyba ze mial zly dzien ;d
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorc chyba kupił konto, bo kto przy zdrowych zmysłach rzuca UE na full hp? Nie miał szans ubić tego palka takim czymś. UE powinno paść na yellow hp, a może i nawet później.
Knight albo przetrzymywał 'mścicieli', aby nie dorwali sorka, albo też był lamą i zapomniał o tym, że dawno nie ma PZ locka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Wystawianie filmikow na forum polaczków jest calkiem przyjemnie
![]() Nie musze wchodzic po kolei na tibia.pl potem tibicams i potem tibia.de ![]() A tak Ci to przeszkadza i az tak Cie to denerwuje ze tu wystawiają :S Przymknij na to oko ;P
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
|
![]() Widazles juz raz jego filmy koles?? ja uwielbiam jego filmy i to jest takie forum gdzie tylko jest podany link do filmu na tibiacams i jego filmy som tutaj najlepsze na calym forum a film roooox!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: East Poland ;)
Imię: Sir Ancient-Necro
Profesja: Sorcerer
Gildia: Heaven
Świat: Celesta...
Poziom: 42+
Skille: 19/25
Poziom mag.: 48
|
![]() lepiej na inne strony dawaj te filmy czy linki, bo mało osób patrzy na strony, które mają małe zaufanie, poważnie, jeszcze ta dziwna jej nazwa to odrzuca...
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() Tulimy!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Świat: Azura
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
|
![]() Cytuj:
jak wystawial kazdego nowego posta z filmikiem to bylo zle a jak zalozyl forum i wgrywa wszystkie tak to tez zle.... zdecydujcie sie mi sie podoba i tak ma byc ;]
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Imię: Asterad
Profesja: Sorcerer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 26
|
![]() haha ze na innym forum zamieszcza filmy to im przeszkadza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOOBIE GDYBY NIE JEGO FORUM NAWET BYS NIE WIEDZIAL O TYM FILMIE vco ci te forum przeszkadza jest zajebist... PLZ wiecej filmow zamieszczaj na twoim forum bo twoje fily sa najlepsze a nie jakies noobiskie 13lvl kill owned pwnd 8lvl druid on afk po co sie wogole wypowiadadsz w tym temacie jak nie chcesz sciagac tego filmu zallllllllll nie no ostro mnie zdenerwowales zal mi cie noobie hahaha "nie bede sciagal filmów z twojego forum" haha co przyrzekales skaladalres jakas przysiege ze bedziesz wierny tylko tibia.pl ? zal mi cie noobie haha nie no jaki noob nie bedzie sciagam bo dal na swoje forum na ktorym gromadzi sobie najlepsze filmy nie dosc ze jeszcze sciagasz pewnie jego filmy to jeszcze gadasz bzdury o nim i jego zajebistym,... forum ! HANTED ! Ostatnio edytowany przez plebaN1 - 15-11-2006 o 15:57. Powód: nooby |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() ludzie dam wam rade pobierajcie filmy only z rapidshare.de ( wiem ze dla wiekszosci sux ) lub z tibicams inne serwery to moga byc pieprzone keyloggery i inne shity -,- nawet mój kumpel mi kiedys keyloggera wwalił na kompa ale ten debilny program sie pokazał na pulpicie (ikona) i go usunołem
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |