|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() Tutaj piszcie legendy jakie slyszeliscie o roznych przedmiotach
![]() Ja slyszalem że: Cape zwiększa 2x magiczną siłę ponieważ noszą je wiedźmy(sprawdzone-bujda) Slyszalem że wolf teth chain zwiększa ilośc mięsa z wilków i wojennych wilkow Jak narazie to wszystko postaram się więcej dowiedziec o legendach ![]() Edit: kurcze pomyliły mi sie mainland z bronie i przedmioty...ale no nic spoko niech juz tutaj siedzi ![]() Ostatnio edytowany przez Res - 27-08-2004 o 19:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Z wolf tooth chain to byly tez mity ze wogole zwieksza ogolnie szczescie w trafianiu loota. Oto inne bledne mity:
Paladyni sa szybsi niz inne profesje. - Oczywiscie ze nie, mozna porownac palka i np rycka na tym samym lvlu i sie przekonac Sandaly przyspieszaja chodzenie o 10% - jakby tak bylo, to bylyby warte dosc duzo, a z elfow wypadaja masowo Istnieja spawny larv/scarabow/vampirow/necro/hero/behemotow/demonow dla facc - sny faccow o pacc Istnieja questy w ktorych mozna dostac pacc - to samo co poprzednio Istnieje tunel z rooka do maina - rotfl
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() A oto co ja słyszałem:
Crystal neacle zwiększa ilosc gp w loocie FS, f-axe podpalają poinsion dragger otruwa Wszystko sprawdzone, wszystko bujda ![]()
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() no ludzie dawaj mity i legendy
![]() ja slyszalem ze blue robe chroni cię przed atakami magicznymi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() a ja slyszalem, ze mozna zadac rotwormowi 70+ obrazen... tylko nie wiem czy to prawda
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Mi to ktoś gadał, że jeśli będę nosił na sobie bronzen neckleck to 10% częsciej bedą i wypadały rzadkie looty. Oczywiście typowi nie uwierzyłem bo nie ma nic o tym na tibia.de i na tibia.pl.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() 1. Najfajniejsza bajeczka to ta o tunelu z rooka na maina.
2. Co do wampirów dla facc , jest zdjęcie jednego z modków, który stoi swoim charem koło salki z wampirem i komentarz jest następujący ... Jest to bodaj jedyny wampir dla zwykłych posiadaczy facc. Mam nadzieję, że jest to serio pisane ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Ja raz byłem sie przejsc FACCiem po swiecie i znalazlem pare swiezych vampirzych trupow. (a moze mi sie tylko zdawalo..)
Slyszalem legendy o: Sandals - dających przyspieszenie. FS - ktory podpala FS - ktory daje swiatlo BoH - które dostaje sie tylko za znalezienie bugow w grze Poison dagger - ktory zatruwa Brass Armor - ktory mozna dostac na rooku Teleporcie do SpikeSworda - na rooku chronionego przez 20 rotow i 20 minosow. Mino Magu - na rooku. Fire Elemental - ze wypadają z niego jakies itemki Dog - jako swobodnym (zabijalnym) 'potworze' TAK! - wiem ze NIEKTORE są prawdziwe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() Up :
A miałem napisać że to prawda że mino mag jest na rooku zanim przeczytałem koniec ![]() Moje mity to (te co słyszałem): -Sandały przyśpieszają prędkość chodzenia o 5% -Fs, fire axe podpala -Poision dag. zatrówa -Jeśli sie zabije tego minoska na górce na rooku to dostaje się klucz do drzwi od mino maga... (czyt. Spikesword) -Crystal Necklace zwiększa szybkość regeneracji MP. -"I DUPLICATE ITEMS" ![]() To chyba wszystko co słyszałem . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() a co z ctrl+CLONE?
![]() |
#11 |
Born to Ban
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() HEHE
Był jeszcze kiedyś temt "roboty dla noobów"czyli kity jakie można wcisnąć noobom na rooku.
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() poision dag satruwa(bo suruwa)
jak wrzucisz fs`a lub fa do wody i potem uzyjesz na wodzie wendki to ddostajesz water sword lub axe. mleko mozna wlac do parcela i dostaniesz karton z mlekiem laciatym itd itp itch i pipa |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||
![]() |