Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 16-11-2006, 08:03   #1
Gromexorek
Zbanowany

Gromexorek's Avatar

Data dołączenia: 30 09 2006

Domyślny 173 royal paladin hacked... :O

http://z11.invisionfree.com/The_best...p?showtopic=43
Gromexorek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-11-2006, 08:23   #2
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Link bezpośredni:

http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/14131
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline  
stary 16-11-2006, 08:51   #3
Propan Butan
Zbanowany

Data dołączenia: 16 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Ophia szkoda ze ją hakli tymbardziej ze z mojego serva : /
Propan Butan jest offline  
stary 16-11-2006, 10:47   #4
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland

Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
Adii Getes ma numer GG 7010707
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gromexorek Pokaż post
ale ten koles jest w*****ający, po co umieszcza filmy na tym swoim smierdzącym forum?? Kto ci zaufa?? Przecież to norma, koleś chce sobie zdobyć zaufanie, potem wpakować keylogera czy inny badziew. DAJ SOBIE RAZ NA ZAWSZE SPOKÓJ Z TĄ STRONĄ. A jeżeli już to dawaj tam filmiki które sam nagrałeś. Jeden z twoim commentów był "że filmik za słaby by dostał się na twoją strone" O M G a ty pewnie myślisz że ludzie kręcać filmik myślą "ey dobra teraz było dobre PK ale chyba za słabe by dostać sie na invisionfree to choć zabijemy paru naszych kumpli, zrobimy sieczke na servie, potem sami zginiemy i może nas doda". Pewnie myślisz że to dla kogoś zaszczyt dostać się na twoją strone.

Co do filmiku który sciągnąłem oczywiscie z głównej strony tibicam a nie z jakiegos badziewia. Filmik ani w 1% mi się nie podoba, nie wiem jakim to trzeba byc sku#%%elem by hakować i jeszcze kręcić z tego filmik. Hakują zazwyczaj niekochane dzieci, bo koleś nie rozumie że ktoś stracił na robienie postaci 2/3 lata a teraz hacker wszystko zepsuje bo chce sie pobawić i sam nie umie zrobić takiej postaci poniewaz do tego trzeba wytrwania, cierpliwości i poświecenia czasu co dla dziecka takiego jak haker jest trudne.
Adii Getes jest offline  
stary 16-11-2006, 12:57   #5
Native16
Zbanowany

Native16's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2006
Lokacja: Konin

Imię: Fensen
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Keltera
Poziom: 60
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 51
Domyślny

Btw:Skonczyles juz ?

AleLipaWHujJapierdole ....

TErazOnaMa 126 LVl :|Tylkoo Nooob potrafia Hacked...

Wsumie kiedys tez hack ale tylko 25 lvl raz ....2 lata temu;/
Native16 jest offline  
stary 16-11-2006, 13:16   #6
Slivi
Użytkownik Forum

Slivi's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne

Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
Domyślny

Nie przyjemny film :/

Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.

Albert Einstein
Slivi jest offline  
stary 16-11-2006, 14:07   #7
Buszmen2006
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adii Getes Pokaż post
ale ten koles jest w*****ający, po co umieszcza filmy na tym swoim smierdzącym forum?? Kto ci zaufa?? Przecież to norma, koleś chce sobie zdobyć zaufanie, potem wpakować keylogera czy inny badziew. DAJ SOBIE RAZ NA ZAWSZE SPOKÓJ Z TĄ STRONĄ. A jeżeli już to dawaj tam filmiki które sam nagrałeś. Jeden z twoim commentów był "że filmik za słaby by dostał się na twoją strone" O M G a ty pewnie myślisz że ludzie kręcać filmik myślą "ey dobra teraz było dobre PK ale chyba za słabe by dostać sie na invisionfree to choć zabijemy paru naszych kumpli, zrobimy sieczke na servie, potem sami zginiemy i może nas doda". Pewnie myślisz że to dla kogoś zaszczyt dostać się na twoją strone.

Co do filmiku który sciągnąłem oczywiscie z głównej strony tibicam a nie z jakiegos badziewia. Filmik ani w 1% mi się nie podoba, nie wiem jakim to trzeba byc sku#%%elem by hakować i jeszcze kręcić z tego filmik. Hakują zazwyczaj niekochane dzieci, bo koleś nie rozumie że ktoś stracił na robienie postaci 2/3 lata a teraz hacker wszystko zepsuje bo chce sie pobawić i sam nie umie zrobić takiej postaci poniewaz do tego trzeba wytrwania, cierpliwości i poświecenia czasu co dla dziecka takiego jak haker jest trudne.

Omg Film jest ch**wy tez nie lubie hakerów ale skąd wiesz że Hakują "zazwyczaj niekochane dzieci". Hakują wszyscy Co mogą i potrafią jak byś mial Pass do Taifuna to nie mów że byś go nie zhakował bo i tak ci nie uwierze .Poprostu NIE UMIESZ wysłac komus keyloggera bądz trojana i tylko dlatego nie hakujesz

stary 16-11-2006, 14:20   #8
Wielki Mancyz
Użytkownik Forum

Wielki Mancyz's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
Wielki Mancyz ma numer GG 5000147
Domyślny

filmik niedziala wogole mi sie na liscie niepojawia jak tibicam wlacze a all mam dobrze jednym slowem cos sie zryplo z tym filmikiem

życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić
Wielki Mancyz jest offline  
stary 16-11-2006, 14:23   #9
Maver
Użytkownik Forum

Maver's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2006
Lokacja: Kraków

Imię: Mavetrix
Maver ma numer GG 670240
Domyślny

zalosne...
Maver jest offline  
stary 16-11-2006, 14:23   #10
Upierz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec

Upierz ma numer GG 8248642
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Buszmen2006 Pokaż post
Omg Film jest ch**wy tez nie lubie hakerów ale skąd wiesz że Hakują "zazwyczaj niekochane dzieci". Hakują wszyscy Co mogą i potrafią jak byś mial Pass do Taifuna to nie mów że byś go nie zhakował bo i tak ci nie uwierze .Poprostu NIE UMIESZ wysłac komus keyloggera bądz trojana i tylko dlatego nie hakujesz
1. Ortografia.żal.pl
2. Wyjdź

@OnTop: Nice loot :| Hacki są sad bat tru, dla jednych tak, dla jednych inaczej.
Upierz jest offline  
stary 16-11-2006, 15:02   #11
MagField
Zbanowany

Data dołączenia: 11 11 2006

Profesja: Knight
Świat: Calmera
MagField ma numer GG 723242
Domyślny

@ Adii Getes

Też to zauwazyłem.
MagField jest offline  
stary 16-11-2006, 15:25   #12
Dundee
Użytkownik Forum

Dundee's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Włocławek

Stan: Na emeryturze
Imię: Retired.
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Rubera
Dundee ma numer GG 7357408
Domyślny

Adii Getes dobrze zes okreslij tego palanta ze swoim forum.
Co do filmu to nie srajcie zarem, bo gdybyscie hackli tego chara to byscie robili to samo a moze nawet gorsze rzeczy. Nice loot
Dundee jest offline  
stary 16-11-2006, 16:04   #13
Mozo
Użytkownik Forum

Mozo's Avatar

Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Solec Kujawski

Imię: Van Mozox
Domyślny

Cytuj:
.

W zupełności się zgadzam, przestań już...

Glory, Glory Manchester United.

Mozo jest offline  
stary 16-11-2006, 16:31   #14
Sir Radzio Angelus
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu

Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
Sir Radzio Angelus ma numer GG 3677348
Domyślny

Czy on wysylal itemy na

xurumen
darashia

czy mi się tylko zdawalo? o.0
Sir Radzio Angelus jest offline  
stary 16-11-2006, 16:33   #15
afarko
Guest

Domyślny ;]

filmik nie miły...

co do gromexora to on wstawial normalnie filmiki na forum, potem sie ludzie zaczeli pluc ze za duzo filmow wstawia i niema co robic , zrobil swoje forum w ktorym jest juz duzo fajnych filmow, jak widze ze jest jakis filmik wystawiony przez niego to nieboje sie wejsc w podany link bo wydaje mi sie ze jest spoko koles tyle. nierozumiem was tak zle i tak zle?

stary 16-11-2006, 17:34   #16
XIII
Zbanowany

XIII's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost

Świat: RL
Strzałka

@Adii Getes
Nie obrazaj hakerow.
@filmik
Nice.
XIII jest offline  
stary 16-11-2006, 17:46   #17
Rezidew
Użytkownik Forum

Rezidew's Avatar

Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk

Rezidew ma numer GG 3695078
Domyślny

@XIII
Hm... Haker nie jest raczej szkodliwy, bardziej Cracker i raczej ich mial dokladnie na mysli.

Co do filmu, to zal troche postaci i tego kto nia gral.

¬
Rezidew jest offline  
stary 16-11-2006, 17:51   #18
Felux
Użytkownik Forum

Felux's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: Kamion

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gromexorek Pokaż post
Czy musisz reklamowac ta j*bana strone? i tak ci nikt niezaufa bosheeeeeeeeeeeeeeeeee

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Buszmen2006 Pokaż post
Umiem zrobic Keyloggera oraz go wyslac i nie hakuje

@Topic

niezle sie dorobil cracker

Ostatnio edytowany przez Felux - 16-11-2006 o 17:59.
Felux jest offline  
stary 16-11-2006, 18:01   #19
Sir-Bodzio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 09 2006

Domyślny

Cytuj:

Ja mu Zufam bo juz nieraz ztego linka sciongalem filma natego 2 michy teu i co hack? gowno nie ufasz nie sciongaj proste
Sir-Bodzio jest offline  
stary 16-11-2006, 18:34   #20
Gromexorek
Zbanowany

Gromexorek's Avatar

Data dołączenia: 30 09 2006

Domyślny

Cytuj:

Oczywiście, co do sytuacji z moim komentarzem do filmu, nie wiesz o co chodzi, więc zamknij ryj. Ta osoba sama chciała, by jej film był na forum. A co do twojego komentarza odnośnie hakerów... wyczuwam zazdrość.
Gromexorek jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania