|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Na wstępie:
Nie piszcie "Było!", "to już jest nudne". Wiem, że obok jest inny temat o "walkach" chociaz żadnej tam nie widziałem (no prócz moich ![]() Bede rozkręcał ten temat i nie dam mu odejść w zapomnienie xD ZASADY ZGŁOSZEŃ: Biorę tylko dwie najszybsze propozycje Gdy dasz mi swój outfit automatycznie występujesz w najbliższej walce(chyba, że są dwie osoby które dały outfit) W tym wypadku występujesz w następnej walce Outfit powinien być w minimum 8 pozach (tak, abym mógł obracać i zrobić 4 dodatkowe pozycje) MUSISZ podać profesje oraz nick (nieobowiązkowy) ale lepiej, żeby był Jeżeli osoba zrezygnuje z pojedynku lub da outfit(idzie do najbliższej walki) na jej miejsce wchodzi następna która się zgłosi Gdy nie dasz outfitu a zakwalifikujesz się - w walce posiadasz biały outfit Gdy osoba jest w kolejce i da outfit, w tym wypadku osoba bez outfitu idzie na miejsce tej osoby Nie zapisujcie w JPG!!! Taki outfit w JPG to do dupy można se wsadzić Walki: (Nick w nawiasach to znaczy pewne miejsce w walce) Zajac-Michoss-wygrał: Michoss Veruis-Zeusobo-wygrał: Zeusobo (Zenrenon)-(Re001) W kolejce: Lord Devil Mati-(Karloss) DAri pl-Dudus Draelak(JPG)-Jaszczurek Poprostu Pitbul-Ivan Cycu-Aqua Mador (outfit GM ne przejdzie) Thor Nephihaem-Harry Piasek ZAJETE WSZYSTKIE MIEJSCA Ostatnio edytowany przez MiXer - 19-11-2006 o 18:04. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Jak chcesz ja moge być...
Nekromanta plz? Jak nie można to mag... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Weź mnie - druid nick Szleder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobrze, mam już role obsadzone. Następni mogą się zgłaszać jak zrobię walke i zamieszczę tu.
@zając Może być Necro (tak czy tak to mag wkońcu ;p) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() To ja Lich ;] Nieumarly mag
![]() @edit Kurcze.. nie zdazylem ; ( A mozna zamawiac? A co do tematu... to beda animacje nie?
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 16-11-2006 o 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arkwan Tock
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() To ja druid Arkwan Tock!
Nie umiem robic grafiki, ale opisze ci mój quofit. No więc tak.... typ. Staruszek (FACC) żółte włosy , fioletowe ubranie tylko buty białe. Jak nie będziesz wiedział dokładnie, a ktoś inny tak to prosze mu zrobic te grafiki jeśli potrafi.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Veruis
tak będą to animacje @Dark Kriss Spróbuję utrzymać ten temat jak najdłużej na 1-szej stronie @topic Chciałem pokazać arene do pierwszej walki: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Moze odrobine wieksza? ;] i wiecje przeszkod.
![]() |
#10 |
Kapłan Preclanski
|
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Michoss
Dałeś mi outfit więc wchodzisz za re001 ;p Dlaczego za Re001? outfit necro to ja mam a Re mi żadnego nie dał, więc przechodzisz Re001 może wystąpić w następnej walce Przykro mi PS: Jeśli ktoś wątpi w moje zdolności (xD) to tutaj jedna z moich prac: ![]() Ostatnio edytowany przez MiXer - 16-11-2006 o 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() ja chce być łucznikiem. outfit weź pierwszy lepszy, tylko nie biały!
btw. fajna animacja ![]() @down: nie chodzi mi o outfit, tylko o broń .. Ostatnio edytowany przez Celoz - 16-11-2006 o 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Wiesz, ja łucznika mam jedynie BIAŁEGO w 12 pozycjach ;/ ew. moge Ci do łucznika dać jakieś detale itp. @topic Już kilka klatek jest ;p Ostatnio edytowany przez MiXer - 16-11-2006 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() Widziałem twoje prace w plaeyer vs player (nie ważne wiesz o co mi chodzi) i szczrze powiem ze mialem nadzieje że zrobisz swój własny temat. Ogólnie animacje są baaaardzo dobra. NIe moge sie doczekać pierwszej walki. Jak co to ja zapisuje sie do kolejki.
Profesja-knight. Zapisz mnie tam gdzieś daaaleko do kolejki bo outfitu nie mam. Ale ja moge czekać. Tylko żebym kiedykolwiek sie pojawił. Outfit może być nawet cały biały ale najbatdziej pasował by mi taki outfit jak ma "ron the ripper". @down Nie moge się doczekać. Ostatnio edytowany przez Jaszczurek - 16-11-2006 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
No wreście! Ktoś chce być knightem! Na to czekałem xD Moze cie zmieszcze do nabliższych walk Ostatnio edytowany przez MiXer - 16-11-2006 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: tajne przez poufne
Imię: Ivan mag
Profesja: Sorcerer
Świat: Fortera
Poziom: 27
|
![]() No to ja bym został magiem bitewnym(jesli mozna, a jak nie to może być zwykły knight)
![]() nick:Ivan outfit: może być taki ![]() jak chcesz może być inny edit: dałem nowy outfit jest na 7 stronie 1 post
Good boys go to haven Bad boys go to London KMN - wizyta księdza http://www.joemonster.org/download.p...getit&lid=2678 KMN - impreza u bogdana http://www.joemonster.org/download.p...getit&lid=2687 Star Wars III - parodia http://www.joemonster.org/filmy/3014...od_iii_pl.html Ostatnio edytowany przez Ivan of Fortera - 18-11-2006 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ha! i ktos mnie pobije? ;]
![]() Ja chcialbym byc, kaplanem Morgotha (boga zła...)
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora/Solera
Poziom: 5
Skille: 15/23
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Lord Devil Mati - 16-11-2006 o 22:50. |