|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2003
|
![]() Dzisiaj wpadłem (może nie ja pierwszy) na ciekawy pomysł - założyłem prostą stronkę z opisem mojego nowopowstałego chara, dużo dokładniejszą niż ta na www.tibia.com i aktualizowaną po każdej dłuższej sesji z Tibią. Chciałbym zachęcić innych, żeby zrobili również - można na niej umieścić np jakie rzeczy mamy na sprzedaż, a jak się przyjmie, to może powstanie katalog polskich charów. Wpisujcie tu adresy swoich charów (jeżeli komuś chce się to robić). Adres mojego chara to:
[ALIGN=center] www.drakes.prv.pl [/ALIGN] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() dobry pomysł, ale dodałbym jeszcze ew. co kupie, świat i np. ogłoszenia że np. szukam partnera do hunta.
Ale zeby stworzyć bazę trza by zrobić jakiś generator takich stronek ponieważ raczej większość się nie zna i nie ma serwera, albo im sie nie będzie chciało. A takto by tylko konto gdzies założył, ściągał plik (np. swf), dołączał do niego obrazki i uzupełniał dane w pliku tekstowym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() |
![]() Siema siema no no tylko pogratulowac zajebisty pomysl z tymi stronkami...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Buuuuu
|
![]() Ja tam bedac na 8 poziomie bym sie nie chwalil ze mam k set i platinum amulet
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Więc co do k-seta to mam zamiar szybko poskillować i poexpowac do tego 20lv.
A co do bazy danych - to wcale nie tak trudno zrobic taka stronke - wystarczy Front Page (dowolna wersja), Total Commander (a.k.a. WC ![]() ![]() Co do porad - zastosuję się i dodam Vocation i World, a co kupie narazie nie - i tak cala kase wydalem na ten sprzet co mam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Danayen Del'Impro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Świat: Aldora
![]() |
![]() noM pomYSł jEst sPOko mARoko, alE JeST JeDno Ale, kTÓrE zachOWam PrzyKro Mi baRDzo dLa SiebIE
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Danayen Del'Impro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Świat: Aldora
![]() |
![]() -tutaj to co poprzednio-
ojejjj... napisałem to drugi raz :rolleyes: Edytowałem i zmieniłem więc nie widać ![]() LoooooL, bK ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Miasto Moderatorów :]
![]() |
![]() No chlopie. Wyjebisty pomysł. Nic tylko pogratulować.
Moge skorzystać z twojego pomysłu? odpisz na maila. Plz
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Po to drake założył temat żebyśmy mogli pochwalić się swoimi charami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() A co ja tu mam do pozwalania - każdy robi co chce, ale mogę pomóc, jeżeli ktoś nie wie jak sie zabrać. Jak jakieś problemy, to na GG - 5417756 mogę pomóc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2003
![]() |
![]() fajna strona ale powiedz mi jedno chciałbym coś od ciebie kupić to jak sie z toba z kontaktować i na jakim serweze grasz. Mój nr gg.4364837
|
![]() |
![]() |