|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Mam takie pytanka zwaizane z Fibula:
1. Czy moge daleko sie zapuscic w strone rotow zeby nie zlurowac ds`a? 2. Chyba na lewo jest takie wejscie gdzie jest tabliczka z napisem treasure ![]() ![]() ![]() 3. Mamy drzwi do beholderow i dsow obok tzn w prawo obok sa jeszce jedne drzwi ![]() ![]() Baaaardzo ale to bardzo mile widziana mapka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() ![]() Jest to stan przy zalozeniu, ze nikt nie luruje (raz jakis n00b lurnal pod wejscie, tzn ze 20 kratek od drzwi, ja zaczalem lac dsa i wiac, a on zarzucil drzwi i stanal w nich :/, ale na szczescie wykiwalem kolesia zamykajac mu drzwi, on sie przesunal, bo nie moze stac w zamknietych, ja znow open i wylazlem ;D) Jak widac, jest droga aby ominac dsy, ale trzeba uwazac bo czesto moga byc polurowane.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki bardzo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co jest w tej skrzyni?
![]() No i jest przeze mnei nie zbadane o odgalezienie z trzema dziurami az boje sie tam zejsc zeby mnie jakis dragon nie napadl ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ciemne dropsy - 28-08-2004 o 11:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Cytuj:
Czasami mozna tez napotkac dsy zlurowane pod same schody wiec uwazaj
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cucumber of doom
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 26
Skille: 64/53
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Do skrzyni można się dostać, ale potrzebne są dwie osoby. Jedna schodzi i stoi w miejscu pod dziurą, a druga ją wyciąga za pomocą liny. Ta pierwsza wtedy bedzie ponizej dziury a więc na przeciwko skrzyni. Co do tego co tam jest to nie wiem bo byliśmy z kumplem około 22 i nic nie było. Możliwe że tuż po restarcie serwera coś jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
Lokacja: Przemysl
|
![]() Wszycy tak pieknie opowiadacie ale za duzo mu mowicie tam wkoncu jest quest i to nie byle jaki. Wiec chyba te wskazuwki dalu za duzo odpowiedzi przynajmniej wedlug mnie
![]() |
![]() |
![]() |