![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2006
|
![]() Co mam zrobic zeby nagrac filmik jak nie moge sie od razu zalogowac bo jest kolejka? Tibicam czeka tylko az sie pasek przewinie do konca na prawo i znika. A moj serwer jest pojebany i przez 99% dnia gra wiecej osob niz prawo pozwala sie zalogowac -.- Co mam zrobic zeby nagrac film?
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() No i tym tematem jak i twoimi postami udowadniasz swoją skrajną tępote.
www.tibicams.tibianetwork.com i tam kliknij w FAQ, a jeżeli tego nie znajdziesz, to po prostu włącz Tibia*****, potem Tibicams, potem naciśnij Activate > record. Kliknij browse i nazwij swój film, a potem zaloguj sie do gry. Kolejka nie przeszkadza w nagraniu filmu. Jeżeli nie uda się, to znaczy, że jesteś debilem. Ostatnio edytowany przez Gromexorek - 17-11-2006 o 18:04. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Kolega wyzej jest uczynny, i nakarmil trollka, ja tego nie zrobie
![]()
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Boze, ale wy matoły niedouczone. Przeciez napisalem wyraznie ze chodzi mi o logowanie z KOLEJKĄ!! Najpierw przeczytajcie a potem sie udzielajcie. Wiem jak nagrywac normalnie filmy ale nie wiem jak to robic jak mam sie zalogowac po jakims czasie stojac w kolejce. A w FAQ tego nie znalazlem nigdzie.
Czytajcie matoly qrva o co mi chodzi a dopiero potem krytykujcie ok? Jestescie tacy madrzy to pokazcie mi gdzie to pisze. (o logowaniu z kolejka!) Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Sercselon - 17-11-2006 o 18:37. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po pierwsze moze popatrzysz na siebie i pomyslisz czy Ty nie jestes przypadkiem matolem pytajac sie tutaj o cos?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() kup sobie pacc to czekać nie bedziesz ;]
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to kurwa gdzie to jest napisane? Przeszukalem cale forum i nie ma odpowiedzi na moje pytanie!
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
|
![]() no wlasnie !
![]()
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Profesja: Druid
Świat: honera
Poziom: 25
Skille: --/20
Poziom mag.: 26
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: wygodna
Stan: Na Emeryturze
Imię: Paladyn on rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Ironbeards Clan
Świat: Aldora
Poziom: 50
|
![]() @Sercselon. Trochę kultury...
Sam miałem kiedyś taki problem ale udało mi się go rozwiązać. Po prostu za każdym razem, gdy kolejka dochodzi do końca naciśnij klawisze "record" oraz "stop recording", czynności musisz powtarzać aż do zalogowania. Myśle, że pomogłem. Pozdrawiam. |
![]() |