|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
![]() |
![]() Ostatnio spacerujac po Carlin (eternia) dostrzeglem grupe brazylijczykow budujacych drabine do nieba - zaintrygowany tym przedsiemwzieciem poprosilem jednego z nich o msg gdy dotra do celu. Po pewnym czasie dostalem wiadomosc ze sa w dziwnym budynku z duzymi napisami runicznymi "CIPsoft" w tym momencie lacznosc sie urwala...
Zalaczam zrzut ekranu z poczatkowego etapu tworzenia drabiny ![]() PS wiem ze to co widac w rogu ekranu to w pewnym stopnniu cheat, ale jak cipy nie chca dac skillbara to gracze musza brac sprawy w swoje rece ![]() PSPS ze wzgledu na specyfike lycosa robie 15 sekundowa przerwe techniczna - jezeli miales pecha trafi na te 15 sekynd to odswierz Ostatnio edytowany przez Hez - 27-08-2004 o 23:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Hmmm.. dziwne. Sądziłem, że naraz na jednym polu może leżeć tylko 10 itemów, z czego wysokość nie może przekraczać 4 jednostek Ale to co piszesz brzmi nawet realistycznie... Cóż - jak mawia ciotka Genowefa "Jest tylko jeden sposób, żeby się przekonać! DO KRZESEŁ!!
![]() ![]() Hmmm... tylko te twoje taborety wyglądają jak bezczelny fotomontaż... A poza tym na czym stoi ten jeden Br? Z tego co wiem można stać tylko na czubku takiej piramidy.... Ostatnio edytowany przez Khan - 27-08-2004 o 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Lol te krzesla sa wszystkie po ukosie poukladane odrazu na 1 spojrzeniem to oblookalem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Nightkin - dla mnie to jest to czego uzywam czyli expbar - sa tez inne opcje ale pozostaja w stanie dziewiczym
@Swirus - Ale i tak robi pozytywne wrazenie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() Skad amsz taki program podaj link
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ultima Online Screenshot Utility masz w dziale download na tibia.pl
jezeli "ten program" odnosi sie to tibii to sproboj na tibia.com jezeli myslisz o MyIE2 to wpisz to w google. jezeli chodzi ci o windows xp to skontaktuj sie z najblizszym sklepem z software albo bazarkiem z ruskimi. A na tym forum sie nie podaje linkow do programow ktore osoby o slabej woli moglyby wykorzystac do cheatowania ![]() EDIT - ortografia Ostatnio edytowany przez Hez - 28-08-2004 o 15:39. |
![]() |
![]() |