|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Za górami za lasami...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Raczej jej brak.
Świat: Ziemia
![]() |
![]() Najlepiej poczytaj se TO i napewno znajdziesz tam coś przydatnego na ten temat (mam nadzieje)
A tu masz jeszcze pomoc na stronie republiki Jeszcze na dodatek dodałem jedną żecz która ci sie może przydać ''Wszystko na temat screenów'' re: Down To nie jest takie proste ''powiedziec'' najlepiej przeczytaj se to co ci podałem. Tam jest prawie wszystko.
_./ Old Aurea! PROSTO Team/ Old RoM! Ostatnio edytowany przez Ludwix Trimera - 28-08-2004 o 09:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2004
Lokacja: szczecin
![]() |
![]() Nic Nie Czaje Powiedz Jak A Nie Dajesz Linki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Jeżeli chcesz wkleić zdjęcia, to jest prostszy sposób. Ja także, powiem Ci szczerze, długo męczyłem się z republiką i mam dość.
Polecam stronę http://www.photobucket.com - zakładasz nowe (bezpłatne) konto, po czym logujesz się i masz swój własny album ze zdjęciami. SS'y możesz zamieszczać na server Photobucketa bezpośrednio z komputera, a następnie podawać linki do poszczególnych zdjęć, wklejać zdjęcia, lub po prostu do całego albumu. Sam tego używam i jestem zadowolony. =] Powodzenia ![]()