|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Częstochowa
Imię: Lubasek Xardas
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: .....
Świat: Harmonia
Poziom: 36+
Skille: ...
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() Heja chciał bym wam dzisaj opowiedzec o najnowszej częsci z seri gier need for speed a mianowicie need for speed carbon jest to naprawde gra godna uwagi gracza np tibi bo coprawda jest trochę krótka ale z przyjemnoscia sie w nia gra i niema takiego czegos jak w poprzednich częsciach ze po 2 h grania gra nam sie kompletnie znudziła w carbonnie jest całkiem inaczej wyscigi sa trudne ale niezniechaca yto asz tak bardzo do tej gry jest w niej duzo ruznych aut dla rórznych gustów sa ałta egzotyczne gdze jest naprzekład Lambordzini gajardo i mulcielago , sa auta z ameryki coprawda cierzkie do opanowania ale gdy odpanujemy niech sie kazdy boij i sa auta tunerskie czyli fabrycznie stuningowane ale po letk9im tuningu te auta potrafią pojechac . W ostatnim wyscigu sigamy sie z wolf-em ma on naprawde poządna bryke a nianowicie audi quatro (koncept) jest go tak bardzo trudno pokonac lecz po jakims 30 razem powinno sie udac wam jego pokonanie . Po pokonanu 2 etapów w których scigamy sie z wolfem najpierw w miescie potem w kanionie dostajemy unikalne auta czyli shelbi , nissana skylane ( skyline jest wedlug mnie najlepszym samochodem w grze jak i w rl )
I oczywiscie czego zabraklo w Most Wanted czyli wyciguw drifterskich w carbon sie pojawiły szczeze uwazam ze trórcy tej gry postarali sie w tym rodzaju wyscigu jestm zwolennikiem wlasnie driftu i uwazam ze jest to bardoz fajny rodzaj wycigu , coparawda o gustach sie niedyskutuje ale wyraziłem swoje zdanie o tje gdze niewiem jak wam sie podoba ta gra ale mi na 10+ . I zapomniał bym o tym ze gdy podbijemy jakies terytorium to w wienkrzosci rzypadków kiedy podbijemy następny i dostaniemy samochud bendze chciała podbic twoje terytorium inny zespułcoprawda zazwyczaj jest to prosty wycig ale sa niektóre BdBd trudne . Ja oczywiscie przeszłem jusz ta gre w 100% . MAM PROSBE DO KAZDEGO KTO DA KOMA ZEBY UDZELIŁ OCENY DLA TEJ GRY W SKALI 0-10 . xD ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() No ale istnieje Grupa Elite Players więc taki temat nam tu niepotrzebny.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Skończcie już z tymi grupami -.- Więc użytkownicy nie zapisani tam nie mają prawa dyskutować o grach?.. to jest owion.
@ Topic Jakieś screeny? I parę informacji typu: cena,wymagania sprzętowe. No i ortografia. Polecam ściągnąć Firefoxa 2.0 ,który ma wbudowany słownik. To ci sporo pomoże.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#6 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() W tym momencie wykonałem klasycznego rotfla.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Mowicie o tym czyms, do czego potrzebny jest komputer z NASA, a i tak auta wygladaja jak moja folia aluminiowa, w ktora zawijam sniadanie?
Tryb gry jest rzeczywiscie bardzo ciekawy, ale te efekty wizualne psuja mi cala przyjemnosc. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() 1) Genialna prowokacja?
![]() ![]() ![]() 2) Za te 10zł co wydałes na pirata mogłeś sobie kupić słownik... 3) 6/10 - (-1 za brak draft'u, -3 za to, że nie chodzi na moim gracie ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() najpierw naucz się pisać a potem naucz się gdzie trzeba pisać wtedy wszystko będzie ok.
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Urwa, jak to czytać. Zero znaków interpunkcyjnych.
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez joey - 20-11-2006 o 20:31. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() Jak zacząłem czytać pierwszą linijkę, to aż mi się odechciało kończyć.
Jeżeli chcesz kogoś zachęcić, skusić, nawet by przeczytał Twoja pracę, to musi ona jako-tako wyglądać. Następnym razem wklej to chociaż to Worda, czy zainstaluj Firefoxa 2, a to Ci na pewno pomoże. Hail. A co do samej gry - dobra część, ale jak dla mnie, to już ciągłe powtarzanie tego samego ... |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() JEZU, MOJE OCZY!! NIE MOGĘ NA TO PATRZEĆ!!
To MUSI być podpucha. MUSI albo stracę wiarę w ludzi... |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() a gra sama w sobie i tak się strasznie szybko nudzi... moim zdaniem mac 6/10 za oprawe graficzna i możliwości tuningu...
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Przyznaj się bez bicia, że masz pirata, a tak wogole schowaj się z ta swoją ortografią. Przeczytawszy zapowiedzi i zpenetrowawszy oficjalną stronę wystawiam 9/10, a z ostatetczną opinią powtrzymam się do 6 grudnia.
![]()
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Stary wpore się skapowałes... JA JUŻ TO MAM.
Co do gry swietna ale.Stanowczo zakrótka i nuuuuudna ;< Mało trasy w dodatku nieodzyskujesz na koncu swojej ukochanej BMW ;* ^^ |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Jedynym plusem tej gry jest obecność muscle carów. Nie ma to jak powozić się starymi, dobrymi krążownikami ;]
Ale ogólnie, nie dorasta do pięt NFSU2. Ssie pauę, tak jak i MW.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nie moge sie zgodzic, U2 byl fajny, owszem - ale to byl klon U1 z mozliwoscia jazdy po miescie, natomiast MW jak i carbon wprowadzaja wiele ciekawych (nowych!) opcji.