|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() przeczytałem gdzieś na forum że ktoś już nie che grać w tibię i zabija swoją postać chodząc wszędzie gdzie może zginąć. nie lepiej sprzedać ta postać zabijając ja nie będziesz miał żadnej korzyści z twego straconego czasu. bo przecierz chyba można sprzedać swoją postać np. na allegro widziałem żę tak to czemu nie spróbujecie tak zrobić. nawet niezłą kaskei można na tym zbić.
A jeśli jest w tym sprzedawaniu jkaiś chaczyk to prosze powiedzcie mi ! P.S: jeśli to jest nie zgodne z regulaminiem forum to wykasujcie to. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() może dlatego że handel postaciami jest nielegalny
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() A pozatym każdy kto ma w sobie choć krztynę ducha RPG (który w tej grze umarł, jak głosi napis na pewnym nagrobku, ale co tam) oburzy się na samą myśl o tym. Co to za przyjemność mieć postac na wyskoim poziomie bo się ja kupiło; co to za przyjemność wiedzieć, że postacią nad której rozwojem spędziło/zmarnowało (niepotrzebne skreślić) się tyle czasu gra jakiś noobek który nawet nie potrafi sam sobie zrobić postaci ( bo w takie ręce najczęściej trafiają sprzedawane chary)....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Adash Karste
Profesja: Paladin
Świat: Furora
![]() |
![]() Dabek na prezydenta! Koles dobrze gada. To jest rzeczywiscie wkurzajace jak jakis n00b lub 13 debil ktory nie umie lvlowac ma h lvla. Tacy ludzie zazwyczaj
1. Kozacza 2. gina w glupim stylu 3. ogolnie jest debilnie Raz widzialem zioma ktory kuipl 50 mastera mial kilka bp sdkow kilka bp uhow i dal sie zabic przez summonietego zerka. Az zal dupe sciska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Szczecin, przy kompie
![]() |
![]() analogicznie ---> dobry programista wiesza się razem ze swoim programem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Też się zawsze nad tym zastanawiam.Tacy ludzie nie mają wyobraźni.Jeśli już nie sprzedawać postaci to przynajmniej można z niej zrobić PK chara,żeby się nie marnowała.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() czzasami ludzi daja innym postacie... a nie sprzedaja.... lol
moj kolega oddal swoja postac przyjacielowi z rl'a bo zrobil swoje [nakoksil kaske] i dal ja swojemu nowemu palldkowi... a oczywiscie kolezka jego frajer i dal sie nabrac dzisiaj [28 sierpnia b.r] i mial hacka ![]() ================================================== === a co do tego :::::: UWAGA :::::: NIEKTORZY LUDZIE PODAJA FALSZYWY ADRESS STRONY Z "TESTEM NA GMA" UWAGA NA TO !!! STRONA JEST POLSKA [tibia.com jest niemiecka] I JEST BARDZO PODOBNA DO WITRYNY TIBI.COM , SA IDENTYCZNE [tylko adresy sa inne] WIEC UWAZAJCIE! ================================================== === aha handel postaciami jest zabroniny wiec mozesz sprzedac postac i kapnac gmowi ze ten i ten osobnik kupil postac i dostanie on bana ;D [przynajmniej powinien] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Dla mnie sprzedanie swojej postaci nie jest złe... Można zarobić jeżeli się definitywnie konczy z tibią. Jak się tylko zmienia świat to oczywiście lepiej z niej zrobic pekerka... Dla mnie kupowanie od kogos postaci jest kretyńskie... Samemu się trzeba namęczyć i zbić lvl, skile i wtedy ma się radość... Tak to dla mnie nie ma gry... Gdybym dostał postać na 103lvlu (moja 52) to napewno bym nią nie grał(najwyżej annihilator quest;p) i sprzedałbym ją... Za dużo czasu straciłem na swoją obecną... Gram nią od samego początku i jeżeli mnie schakują, zrookują i znienawidzą to po prostu skończe z tibią i nie będe więcej grać... Przywiązałem się do niej i tyle... Ale po skończeniu z Tibią bedzie mi w sumie obojętne kto nią gra i co z nią robi... Zapłacił to ma
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2004
|
![]() behi za to co powiedzilaes dal bym ci nobla jak bym mogl. Jak sie konczy z tibiom to mozna sprzedac a jak sie zmienia swiat to lepiej pki zrobic to som swiete slowa. Wielkie brawa dla tego pana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia