Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 28-08-2004, 18:18   #1
wojtexes
Guest

Żarówka dlaczego zabijacie swoje postacie?? nie lepiej je sprzedać??

przeczytałem gdzieś na forum że ktoś już nie che grać w tibię i zabija swoją postać chodząc wszędzie gdzie może zginąć. nie lepiej sprzedać ta postać zabijając ja nie będziesz miał żadnej korzyści z twego straconego czasu. bo przecierz chyba można sprzedać swoją postać np. na allegro widziałem żę tak to czemu nie spróbujecie tak zrobić. nawet niezłą kaskei można na tym zbić.
A jeśli jest w tym sprzedawaniu jkaiś chaczyk to prosze powiedzcie mi !

P.S: jeśli to jest nie zgodne z regulaminiem forum to wykasujcie to.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-08-2004, 18:26   #2
Maniack
Użytkownik Forum

Maniack's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski

Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
Domyślny

może dlatego że handel postaciami jest nielegalny
22 czerwiec 2009 - podporucznik
Maniack jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-08-2004, 18:30   #3
Dabek
eX Moderator

Dabek's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2004

Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
Domyślny

A pozatym każdy kto ma w sobie choć krztynę ducha RPG (który w tej grze umarł, jak głosi napis na pewnym nagrobku, ale co tam) oburzy się na samą myśl o tym. Co to za przyjemność mieć postac na wyskoim poziomie bo się ja kupiło; co to za przyjemność wiedzieć, że postacią nad której rozwojem spędziło/zmarnowało (niepotrzebne skreślić) się tyle czasu gra jakiś noobek który nawet nie potrafi sam sobie zrobić postaci ( bo w takie ręce najczęściej trafiają sprzedawane chary)....
Dabek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-08-2004, 18:37   #4
Adash
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2004

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Adash ma numer GG 3532616
Domyślny

Dabek na prezydenta! Koles dobrze gada. To jest rzeczywiscie wkurzajace jak jakis n00b lub 13 debil ktory nie umie lvlowac ma h lvla. Tacy ludzie zazwyczaj
1. Kozacza
2. gina w glupim stylu
3. ogolnie jest debilnie

Raz widzialem zioma ktory kuipl 50 mastera mial kilka bp sdkow kilka bp uhow i dal sie zabic przez summonietego zerka. Az zal dupe sciska.
Adash jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-08-2004, 18:56   #5
Blood_Drinker
Użytkownik Forum

Blood_Drinker's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Szczecin, przy kompie

Blood_Drinker ma numer GG 2410718
Problem No Way!!!

analogicznie ---> dobry programista wiesza się razem ze swoim programem jak kończymy grać postacią to rozstajemy się z nią poprostu zabijając. ja osibiście głupio bym się czuł gdyby jakiś noobek kaleczył moją postać której poświęciłem miesiące ;/
Blood_Drinker jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-08-2004, 19:08   #6
Ithelios
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2003

Ithelios ma numer GG 1869980
Domyślny

Też się zawsze nad tym zastanawiam.Tacy ludzie nie mają wyobraźni.Jeśli już nie sprzedawać postaci to przynajmniej można z niej zrobić PK chara,żeby się nie marnowała.
Ithelios jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-08-2004, 20:06   #7
Sketh
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2004

Sketh ma numer GG 4501957 Adres Jabbera do Sketh
Domyślny bla

czzasami ludzi daja innym postacie... a nie sprzedaja.... lol

moj kolega oddal swoja postac przyjacielowi z rl'a bo zrobil swoje [nakoksil kaske] i dal ja swojemu nowemu palldkowi... a oczywiscie kolezka jego frajer i dal sie nabrac dzisiaj [28 sierpnia b.r] i mial hacka
================================================== ===
a co do tego :::::: UWAGA :::::: NIEKTORZY LUDZIE PODAJA FALSZYWY ADRESS STRONY Z "TESTEM NA GMA" UWAGA NA TO !!! STRONA JEST POLSKA [tibia.com jest niemiecka] I JEST BARDZO PODOBNA DO WITRYNY TIBI.COM , SA IDENTYCZNE [tylko adresy sa inne] WIEC UWAZAJCIE!
================================================== ===
aha handel postaciami jest zabroniny wiec mozesz sprzedac postac i kapnac gmowi ze ten i ten osobnik kupil postac i dostanie on bana ;D [przynajmniej powinien]
Sketh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-08-2004, 23:38   #8
behi
Użytkownik Forum

behi's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast

Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 102
behi ma numer GG Parampampam
Domyślny

Dla mnie sprzedanie swojej postaci nie jest złe... Można zarobić jeżeli się definitywnie konczy z tibią. Jak się tylko zmienia świat to oczywiście lepiej z niej zrobic pekerka... Dla mnie kupowanie od kogos postaci jest kretyńskie... Samemu się trzeba namęczyć i zbić lvl, skile i wtedy ma się radość... Tak to dla mnie nie ma gry... Gdybym dostał postać na 103lvlu (moja 52) to napewno bym nią nie grał(najwyżej annihilator quest;p) i sprzedałbym ją... Za dużo czasu straciłem na swoją obecną... Gram nią od samego początku i jeżeli mnie schakują, zrookują i znienawidzą to po prostu skończe z tibią i nie będe więcej grać... Przywiązałem się do niej i tyle... Ale po skończeniu z Tibią bedzie mi w sumie obojętne kto nią gra i co z nią robi... Zapłacił to ma

Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
behi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-08-2004, 00:05   #9
korni69
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 08 2004

Domyślny

behi za to co powiedzilaes dal bym ci nobla jak bym mogl. Jak sie konczy z tibiom to mozna sprzedac a jak sie zmienia swiat to lepiej pki zrobic to som swiete slowa. Wielkie brawa dla tego pana.
korni69 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-08-2004, 00:08   #10
Necron
Użytkownik Forum

Necron's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
Necron ma numer GG 3180413
Domyślny

Cytuj:
aha handel postaciami jest zabroniny wiec mozesz sprzedac postac i kapnac gmowi ze ten i ten osobnik kupil postac i dostanie on bana ;D (przynajmniej powinien)
Nie martw sie dla ciebi tez by byl ban murowany ja za samo powiedzienie ze kolega mi gral na postaci stworzyl glupiego nicka a chce na nim grac a nie kasowac musialem si niezle tlumaczyc countsellorowi bo podejrzewal mnie o handel postaciami

End of my humanity has come on.
Necron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-08-2004, 08:34   #11
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P

roland ma numer GG 2839234
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adash
Dabek na prezydenta! Koles dobrze gada. To jest rzeczywiscie wkurzajace jak jakis n00b lub 13 debil ktory nie umie lvlowac ma h lvla. Tacy ludzie zazwyczaj
1. Kozacza
2. gina w glupim stylu
3. ogolnie jest debilnie

Raz widzialem zioma ktory kuipl 50 mastera mial kilka bp sdkow kilka bp uhow i dal sie zabic przez summonietego zerka. Az zal dupe sciska.
spojrz se sir smoky to 100 lvl kupione przez n00ba ktory mial 7 (!) lewel a kupil go na 98 poszedl od razu na gsy prawie zgnial jak go 5 otoczylo
to se wiesz...
tak w tej pierwszej..."
roland jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania