|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2004
Lokacja: szczecin
![]() |
![]() Hmmm... Lecimy... tylko zeby znowu mnie nie tyrali za pismo
![]() Oki... Sekrekt tkwi w: Po pierwsze: skutecznosc lowienie nie jest zalezna od szybkosci nie warto ciagle klikac w jedno miejsc tylko lowic klikajac w punkty jak najdalej od siebie..zadko powtarzac pola.... Po drugie:NIe lowic w jednym miejsc wiecej niz do 50ryb (koncza sie ryby chyba no nie?).. PO trzecie: lowic ryby warto na niskiej rozdzielczosci systemu.. poniewaz mamy mniejsza drogee do przebycia kursorem co zajmuje na mnie czasu.. Po czwarte: Oplaca sie lowic po prawej stronie mapy (poniewaz droga jest jeszcze ktotrza) Po piate: Najlepiej lowi sie gdy jestesmy na wysunietym punkcie ![]() A o to przyklad ![]() Ostatnio edytowany przez doktorX - 28-08-2004 o 18:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Adash Karste
Profesja: Paladin
Świat: Furora
![]() |
![]() lub nastawiasz macro i idzesz spac tylko, ze macor ma 2 zle punkty
1. Jakis pk podleci i zabije cie bez problemu 2. Jak ktos nakabluje, ze macujesz i kabel przyleci z gmem dostajesz miesiecznego banana na tibie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2004
Lokacja: szczecin
![]() |
![]() Hmmm.... jeszcze jeden mankament makro...
CIPy sie zapespieczyl i tyby tez sie koncz a raz ze im czesciej powtazamy rychy myszy to nam sie fishing blokuje
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
|
![]() Jezeli hcesz nabijac fishing to macro. Jesli hcesz ryby nie wiem np do treningu albo do robienia runow lepiej kupic od innego gracza ja tak robie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Ełk
![]() |
![]() Siema. Mi sie wydaje ze najlepiej sie lowi ryby i szybko rosnie fishing jesli lowisz na statku lub tratwie ale nie to ze lowisz caly czas w tym miejscu, tylko jesli zlowisz zalozmy 30-40 rybek idziesz albo na drugi koniec statku albo na inny statek lub tratwe lub w inne miejsce.
__________________________________________________ ______________ Jesli moja odpowiedz ci sie podobala daj mi + Jesli ci sie nie podoba daj - Plus mnie uszczesliwi, a minus przyjme z pokora-wybor jest twoj (jednak pamietaj nie podejmuj decyzji zbyt pochopnie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: W DoMu ;))
![]() |
![]() Heh. A ja mam swój sposób xD
Gdy stoje se w jakimś miejscu sama, poprostu wykładam wędke, przed siebie, trzymam CTRL i na wędeke i potem na wode... Tylko trzeba uważać żeby źle nie przesunąć i nie utopić wędki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: w domu
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Gildia: tez nie powiem
Świat: antika
|
![]() JA tam o kabla i GM nie musze bac, bo na swiecie którym gram nigdy nie jest dostępny (TITANIA).
![]() Gorzej z pk ![]() DAJCIE + DO REPUTACJI TO BEDE WDZIECZNY |
![]() |
![]() |