|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Cieszy mnie, że ludziom tak sie podobają moje prace
![]() ![]() Jedyny problem to Lycos. Ilekroć dodam jakąś nową grafę na serwer dostaje bana na 24 godziny za 'składowanie plików'. Proszę o wyrozumiałość. Oceńcie (nie chce plusów, wolę opinie): To pochodzi z Samurai Pinball mojego autorstwa (prace przerwałem): ![]() To pochodzi z Samurai Chess mojego autorstwa (prace przerwałem): ![]() To przydaje się przy robieniu karcianek (karty nigdy nie zostały wydrukowane, ani użyte w inny sposób): ![]() Pierwszy rysunek Khana. (bardzo mocno przerobiony Trunks z mugena) Proszę o szacunek dla tego pana. ![]() A tu fotomontaż skrina z Fallouta (spis miast) Tu rzekomo pisze Przemek.. ale ja osobiście wolę Katakanę niż sygnaturę Kanji.. miniFAQ: 1. Mam tego na twardym więcej ![]() 2. Będę kontynuował pracę nad obrazkami. 3. Te minigiery robiłem w Games Factory, ale swoimi czasy tworzyłem też chary do Mugena i inne takie. 4. Tak, lubię anime ![]() Ostatnio edytowany przez Khan - 29-08-2004 o 22:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() nic nie widze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Coś jest chyba nietak z twym serverem, inne twoje 2 tematy (komiks i grafa rookowa
![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() IIIYYAAAARGHHH!!!!!!! (okrzyk furii połączony z warcry'em)
MÓJ SERWER W KOŃCU DZIAŁA!!!!!! ![]() ![]() ![]() SERDECZNIE ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA!!! Mam prośbę, czy ktośby mógł zajrzeć na moje artykóły 'Komiks!' oraz 'Pixart:Upiększamy Rooka' i dodać jakiś komentarz? To zaktualizuje temat i stworzy coś na wzór reklamy. Z góry THX!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() sluchaj khan dla mnie jestes najlepszym ziomkiem od rysonkow kazdy twoj rysunek to masa smiechu naj bardziej podoba mi sie twoj komiks plx kontynuuj to co robisz a ode mnie masz i tak plusa
ps. jednym slowem COOl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Coooooooooo...
....ooooo... ...oooooooL ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() UWAGA LUDZIE - MAM 2 WAŻNE SPRAWY!!!
Po pierwsze - nie spoczywam na laurach. Rozpocząłem pracę nad kolejnym komiksem. Tym razem coś dłuższego. Scenariusz jest już gotowy. Bez zbędnej skromności muszę, przyznać, że to najlepsza historia, jaką w życiu wymysliłem! Niestety wykonanie jej wymaga wielu aktorów PACC. Ja oczywiście takowego nie posiadam więc, muszę przerabiać w painice modele eksportowane z tibia.spr, a to trwa. I co najważniejsze - zniechęca. Po drugie - tak btw to szukam gildii ![]() |
![]() |
![]() |