|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: gDańSk
![]() |
![]() Tak, pewnego wieczoru jak zawsze się z kolęgą troche pobawiłem...
Nie spodziewałem że walne takiego hita... Walnołem 92 z GSa a kumplowi zostało 10hp.... ![]() Prosze was byście do tego tematu własnie wklejali HArdCorowe sytłacje ![]() Pozdro
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Kiedyś jak jeszcze nie było bariery lewelowej na BK to wybrałem sie tam z kolegami, musiałem wracać sam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Gumez - 29-08-2004 o 10:25. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() @ up
JA na tym zdjeciu widze jeszcze zolty pasek okolo polowy hp tam jest, ale napewno nie 10 hp O.o
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Może chciał napisać 100HP, a nie 10?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Hardcore???
explorting ankharum chielismy z kumplem zablokowac 2 dle na gorze wiec odciagnelismy wtedy przyszedl 3 i 2 smoki (na nieszczescie na mnie) wtedy dl kumpla umyslal sobie ze moze pomoc swoim kumplom wiec na mnie poszedl (dobrze ze mam dosc rozwaznych znajomych wiec knight zaraz exeta resem wzial 1 dla i 2 smoki ale gdyby nie uh kolegow to strat okolo 1k hp w sekunde nie dal bym rady sie uhac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Świat: Danubia
|
![]() ![]() ![]()
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() kiedys podczas expienia w cyclopolis, kiedy spokojnie biłem sobie fe (40lvl elite) zaciela mi sie myszka!! niemoglem sie uhac ani ja ruszac, zaczalem wiec uciekac, lecz fe jest cholernie szybki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() W trakcie expienia w kopalni jak doszly mnie 3 guardy naraz dostałem kicka. Po zalogowaniu sie mialem 4hp szybko 2 razy sie uhnolem a guardy zginely
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() Ekhmmmm jakbyscie niewiedzieli .. to tam jest CZARNY juz pasek i zostalo mi 6 hp mnie 10.. a pozatym 39 Druid ma na maxa 340 hp wiec czerwone hp zaczyna mu sie gdy zostanie 70 hp ..
a Tuatj ile waszym zdaniem zostal hp 8 lvlowi ?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mialem lagi i moim 19 knightem spotkalem Draga
16:25 You lose 105 hitpoints due to an attack by a dragon. Taki hity lecial wlasciwie ich nie widzialem tylko jak bylo You are dead to zerknalem ale mialem Gigantycznego laga |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ja opowiem histe mojego qmpla [(byłem obok)i w grze i na realu]. Jakiś druid na 8 lvlu mu wyskakiwał,bluzgał to ja mówię:
Ja:To wejdź do party! Druid: Party jest dala cieniasów. UDERZ MNIE! Ja:Nie chce łajt skula. WŁAŹ DO PARTY! Druid:Hahahahahaha! Kolega(Na realu, czyli krzyknąłem do niego w kafejce):Bijemy go? Ja(Na realu):Jak wejdzie do party to bij. W tym czasie druid wsedł do party... Ja ![]() ...a druid wyszedł z party. Rezultat: 1.Paniczne wrzaski qmpla:I CO QRWA TERAZ?! I CO QRFA TERAZ?!(Na realu) 2.Łajt skul nad kumplem. 3.Tłum kolesi rzuca się na kumpla a ja : NO!PLZ NO! HE IS NOT A PK! Kumplowi życie zjechało do red, bo olali moje słowa, więc ja: 10 k. 10k! Armandeo (Ten co go uhnął) ![]() Prawie bym sie popłakał =P =P =P --- PS.Armandeo nie zabijaj mnie i kumpla. Polacy powinni się jednoczyć a nie skłócać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Opowiem wam taka 1 histe
szlem raz z kolega i spotkalismy takiego noobka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() my podchodzimy i u goscia Loot!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pati Knight - 29-08-2004 o 14:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Pamiętam że kiedyś jak byłem 2 raz na pohu poszedłem sobie sam na Orki to był 18-19 lvl wale sobie alles ok i na moje niesczęście miałęm tylko łuk. Uciekam przed zerkiem i się na mnie gs przyrzucił, ale najlepsze jest to że właśnie pierwszego gs ubiłem z łuku
![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moj HaRcOrE:
Wzialem kiedys na knajtem 50/50 fs, plate set i dwarven shield mino guarda na solo, zostalo mi mniej niz 10 hp i pamietma jak sie balem wyjsc z podziemi, bo ktos moglby mnie zabic Ostatnio edytowany przez Siergiey - 29-08-2004 o 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() 1.Hmm ostatnio z qmplami bylem na dragach oni sie dygali wiec ja musialem wyciagac :/ jestem sorciem 20 lv wyciagam draga i luruje lejemy go ladnie jest i nagle patrze jest drugi drag:/. Jakis palant zlurowal draga z kanionu a potem mnie dwa jechaly zabili dwuch qmpli( tak przynajmniej myslalem okazalo sie że gdy qmpel mial red hp dostal kicka ja myslalem że go zabili:/drugi niesety padl). Teraz bede zawsze sprawdzal czy nikt żadnego draga niezlurwal bo niechcialbym miec darmowej wycieczki do swiatyni
2. Poszlem se z qmplem na cyce on najt jakis tam lv jakies tam skille. Dobra idziemy na ten resp 5 on shcodzi pierwszy i muwi jeden cyc no to ja zchodze on muwi solo i leje cyca ja z ciekawosci poszlem dalej a tam trzy czy cztery cyce ida uciekam wale z gfb uham sie a qmpel mi niechcacy schody zablokowal wiec uciekam w drugom strone i cyce mnie dopadly lejom ja je z gfb i qwa zabily mnie jak mialy CZARNe hp :/ ostatni strzal z gfb i by padly :/ tak to jest hamsko a posmierci wypad mi warrior helmet a muj qmpel bal sie cycuw i jakis pieciu gosci zgarnelo caly bp:/ |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() [IMG]eq[/IMG] wpadlem na swietny pomysl
![]() ![]() ![]() ![]() powiedzialem zeby dal przymierzyc stuff na sec ![]() ![]() a ja HAHA! To jest HAK!! HAHA! i log ![]() ![]() ![]() poszlem na kompa ![]() ![]() ![]() potem GM ***any sie do mnie pluje Ignore ![]() potem kolega przychodzi muwi mi ze jego tata to pała ![]() ![]() ![]() no i nie mam nic do powiedzenia Cya potem napisze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2004
Lokacja: Barlinek
![]() ![]() |
![]() Mnie na 14 lvl trolle zabily
![]() Albo widzialem lurnietego gsa kolo venore mial 30 hp No to ja schodze i ....hmm...leci....... i j*b za 29 -,-gs dalej zyje...... I deada zaliczylem a potem moj kolega zabil go hmmem ,hitem za 1 ;p
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Expie sobie z qmplem gosc bierze na klate 5 cycow za mna biegna jeszcze 3 nagle wszystkie 8 we mnie gdy zabijalem ostatniego cyca mialem 6hp prawie btym dednal ale uderzyl o tarcze a ja w tym czasie go zabilem ;] wszystko dzieki temu ze moj glupi brat ustawia adure vite na f1 a tam zwykle mam exure vite ;p