|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Lokacja: stąd
Stan: Początkujący
Imię: Babaladora Brum
Profesja: Rookstayer
Gildia: Wanted
Świat: Azura
Poziom: 650
Skille: 200/199
Poziom mag.: 90
![]() |
![]() Jestem pewien, że ten problem był poruszany na forum (nawet bez szukania to wiem), ale to co ostatnio się dzieje to już jest PORAżKA! Tibia.pl stała się jednym wielkim banerem reklamowym z kulawą funkcjonalnością strony internetowej
Skumajcie to: Oczywiście ten baner na wierzchu się zawiesił, a o "X" zamykającym można - jak zwykle [bo nawet jak jest to nie działa - nie wiadomo czy śmiać się czy płakać] - pomarzyć. Już wolę, żebyście zmniejszyli ilość rozdawanych pacców, a dali ludziom oglądać waszą stronę. Wyeliminowali popupy to teraz zasypują flashami - aż żal dupę ściska :/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() Reklamy da się zablokować, ale fakt faktem, formantów active-x tam nie powinno być, bo mi wielki, niebieski pasek wyłazi xD
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Reklamy mogą być, ale nie tak dużo I PRZEDE wszystkim żeby nie łaziły za myszką/częścią strony.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Lokacja: stąd
Stan: Początkujący
Imię: Babaladora Brum
Profesja: Rookstayer
Gildia: Wanted
Świat: Azura
Poziom: 650
Skille: 200/199
Poziom mag.: 90
![]() |
![]() Używam firefoxa. Szwagier mi mówił o takim fajnym programie, co nawet z activexami sobie poradzi. Oczywiście użyję go, ale no to trochę chamówa, żeby trza było zewnętrznych programów, żeby można było przeglądać stronę internetową -.-. Reklamy - ok, ale no bez przesady! Rozdawanie PACCów fajna rzecz, ale lepiej, żebyście naprawili to, co jest tu chyba najważniejsze - strona internetowa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Ja tam nie nażekam, na mojej Operze jest balutko wyskakujących okienek , a jest możliwość zablokowania wszystkich wyskakujących okienek.
Edit: No , mówicie prawdę... Za dużo tych reklam! Rozumiem bannery , ale te wyskakujace okienka! Ostatnio edytowany przez Zillek Edonek - 06-12-2006 o 19:39. |
![]() |
![]() |