|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Wierzcie mi, niechętnie zakładam nowy temat, nie lubie komentarzy
"Było. Szukaj!" I gdybym mógł szukałbym. Jednak z niewiadomego mi powodu nie mam przycisku "Szukaj" >.<. Może modki coś zepsuły? ;] Tak więc zobaczyłem tą ciekawostkę, że zasummonowany jeleń może zabijać. Czy ktoś wie jak? Jeśli tak, bardzo chciałbym się dowiedzieć jak to zrobić ![]() Czytałem na tym forum też, że potworki również mają swego rodzaju skille. Tzn dużo biją, z biegiem czasu lepiej biją i mocniej. No i kolejne pytanie: Czy taki przykładowy Nietoperz (bat) może uderzyć z siłą dajmy na to 30+ po treningu? ![]()
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 10-12-2006 o 21:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Po prostu, koleś daje ,,attack" na kogoś, a jeleń klupie, nic z tego, że za ~~1, ale odbiera hp
![]() ![]() Co do treningu, tak, bat mógłby klupać ~~30, ale po baaardzo długim treningu... Rekordem, który widziałem, był Spider bijący po ~~35 po około 8 godzinnym treningu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
|
![]() Tak potworki ktorej nie atakuja po zsummonowaniu moge atakowac.
Rzeczywiscie po treningach potworki leja mocniej . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Początkujący
Imię: Myalitth
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 70
![]() |
![]() Jak ktos napisal wyzej jelen moze atakowac, ale sa to tak "potezne" ataki, ze raczej nikogo nie zabijesz (najwyzej co dobijesz).
A jezeli chodzi o potworki to rzeczywiscie wraz z doswiadczeniem jakie zdobywaja, staja sie coraz silniejsze. Ja osobiscie sie przyznam, ze kiedys sie swoim druidem bawilem w expienie summonem, jednak mi nie wyszlo.
![]() |
#5 |
Now or never
|
![]() Doświadczeniem? Tzn Jeśli chce, żeby (w moim przypadku) moj zauroczny potworek bił mocniej, muszę expić? Czy skillować?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Bdg
Imię: Roz'zerc
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Behemots Lair
Świat: Chimera
Poziom: 43
Poziom mag.: 44
|
![]() To prawda, zsummonowany jeleń, królik itp. mogą zabic człowieka
![]() Co do trenowania summona to kiedyś coś takiego słyszałem, ale nie wiem czy to prawda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Motyl, jelen itp itd. moga zabic czlowieka, lecz ich obrazenia sa nikłe. Jezeli chodzi o "trening" potworow - to prawda, z biegiem czasu (godziny) potworki bija trooche mocniej, ale nie jest to bardzo duza roznica.
@Aroonia Do prawdy nie wiem po co ci to, moze wpadles na pomysl zeby expic z "wytrenowanym" summonem ? Jak tak to wybij to sobie z glowy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
![]() Tak, można to łatwo sprawdzić trenując na slimach (zakładając, że co jakiś czas oberwiesz bloodhita). Bo paru godzinach Slim zacznie bić dość mocno i będziesz zmuszony go zabić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Now or never
|
![]() @boorex
Między innymi z czystej ciekawości ![]() Temat do zamknięcia.
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 15-02-2009 o 15:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
Stan: Niegrający
Imię: Moze kiedys
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ktoz to wie
Świat: Nowy pvp
Poziom: 100
Skille: 16/25
Poziom mag.: 70
|
![]() Zapewne znam odpowiedz ale ja nigdy o czyms takim jak skillowanie summonow nie slyszalem. A więc: czy gdy wyskilluje przykladowo dsa to czy gdy innym razem go zsummonuje to bedzie wyskillowany czy bedzie mial podstawowe skille.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Pan Knight Of Aldora
Profesja: Knight
Gildia: Obecnie brak
Świat: Aldora
Poziom: 26
Skille: Pracuje
Poziom mag.: 4
|
![]() @Ozumi
nastepny zasummonnowany ds bedzie "zwykly" tzn. taki jak bys go nie skilowal wcale @Aroonia skilowanie spidera bedzie trwac baaaardzo dlugo(powiedzmy od 9.20 do 8.40- chyba wiemy ze po savie potworka nie bedzie ![]() @boorex racja temat do zamkniecia, ale nie moglem sie powstrzymac... c ya gays @oltun a trenowanie mlvla u witchow jest swoja droga ciekawe... ![]() Ostatnio edytowany przez Kabzia - 11-12-2006 o 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: za toba
Stan: Aktywny gracz
Imię: Emesto roxnadoo XD
Profesja: Knight
Gildia: jest :P
Świat: Askara
Poziom: 41
Skille: 78/77
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() a ja mam pytaie kolejne nie chce mi sie czytac tego czegos calego ale czy po wylogowaniu albo smierci summona znikaja jego skille do stanu normalnego czy poprostu all zostaje
szczeze to summony powinny chodzic wszedzie za swym panem a nie tylko po 1 pietrze i tylko ze w gore bo jak w dol go zwalisz ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Suwałki
Imię: Purek Pallek
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 78+2/56
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Pewnie
qmpel na Elysia zrobił deera który potem zabił 17palla waląc po 5, trenił nim chyba pól dnia ^^ Ale to nie ma sensu przecież noobek podleci i walnie go za 25 i po deerze ;/ |
![]() |
![]() |