![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Imię: Melforix'Qix
Profesja: Sorcerer
Gildia: Crazy Druids
Świat: Silvera
Poziom: 14
|
![]() Jestem malo doswiadczonym graczem i gram od niedawna lecz kupilem pacc i hcialbym sie dowiedziec ile potrzeba piurek i innych rzeczy na addon z kapeluszem i addon z plecakiem.Prosze o pomoc
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Oława
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yoshimatsu
Profesja: Paladin
![]() |
![]() tak ... mnie tez to interesuje
Fajnie by bylo jak by ktos stworzyl taki poradnik ... jak zdobyc wszystkie addonki gdzie po nie pojsc itp. Szkalem w poradnikach i nieznalazlem moze juz taki istnieje jak ktos moze to niech poda linka w tym poscie .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Ouest Spoiling ? Poszukajcie na nieoficjalnych stronkach...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: w domu
![]() |
![]() A więc tak: na kapelusz z piórkiem potrzebujemy:100 chcicken feather<---pióra oraz 50 honeycomb<---miodki dodatkowo legion helmet a teraz idziecie do *** i szukacie osoby o imieniu ***** i mowicie do niej ** ***** *** i juz macie a tak btw zapraszam do działu to chyba było update czy cos tam jest temat na ten temat
![]() ![]() ![]() ![]() @Goldzio powiem tak można powiedziec co kto potrzebuje i jak ale nie mozna powiedziec gdzie trza isc i co mowic tak ja ocenzurowalem swoją odpowied ![]() ![]() @Technick trzeba też legion helmet http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=88288 <--przyklejony temat tam sie wypowiadajcie
podpisu niet Ostatnio edytowany przez Dego - 12-12-2006 o 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
![]() Hmm.. z tego co wiem to ilość rzeczy mozna podawać
![]() A więc potrzebujesz: 100 chicken feathers i 50 honey combs na kapelusik (trzeba tez legion helmet ![]() 100 minotaur leathers na plecak podpowiem tyle ze zamienia się te przedmioty niedaleko thais, ale więcej zdradzić nie mogę ![]() @up niech to, o minutkę ![]() Ostatnio edytowany przez Technick - 12-12-2006 o 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() A ja powiem ze jest taki poradnik.
||
![]() |
![]() |