|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: ...w McDonaldzie :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elv Drael
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() MIalem haka i mam pyt. bo mam red skulla i mam hunta od przemla na hibernie czy warto zaczynac od poczatku czy nie pomóżcie!!!jak sie z nim dogadac?? plx POMOCY!!!!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: Bolesławiec
![]() ![]() |
![]() Zalezy czy masz czas i checi grania nowa postacia.
sa plusy i minusy zaczynania od nowa , wszystko zalezy czy zmieniasz serwer gry czy tylko postac ja sam bardzo lubie zmieniac nie tylko postacie ale takze swiaty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
|
![]() Witam,
@ Kaziu Jeżeli miałeś hacka to lepiej zacznij od początku i daj sobie spokój z tym acc, bo jest 95% możliwość że znów dostaniesz hacka. Zamienianie się kontem z kimś innym też nie wchodzi w gre. Załóż nowe konto i graj. Napewno masz pełno znajomych którzy Ci pomogą. @ Drill Stary cepie to chodź wreszcie na eternie a nie się tułasz po różnych serwach Xodoru ![]() Pozdrawiam, Emade |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Zacznij od nowa,a co do Przemla to on nigdy nie wybacza...
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: ...w McDonaldzie :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elv Drael
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ale mnie sie chce płakac bo mialem postac na 27 lvl i 53 mlvl a to byl sorc wiec troche roboty pójdzie sie ***..Ć no PROSZE POWIEDZCIE CO MAM ZROBIĆ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Grałem na Julerze też miałem hacka. Elite Knight na 40lvl 77/75 5mlvl. Straciłem cały eq Crusader Helmet, Crown Armor, Crown Legs, Crown Shield, Bright Sword, Platinum Amulet, Boots of Haste i 80k w kasie. Zrobili mi red skulla. Zabili jeden raz. A jednak założyłem sobie postać na innym servie i gram od nowa na Infernie.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Uważam, że jeśli nie jest się huntowanym to nie warto zaczynać od nowa, nawet jeśli stracisz całe EQ i kase to i tak zostaną lvl i skille, więc jak zaczynać to od nowa tą samą postacią, drugą szanse jej dać, bo na rooku i tak zaczniesz z niczym, to chyba już lepiej ze starą postacią, która ma już jakiś tam exp i skille. Natomiast jeśli jesteś huntowany to spróbuj się dogadać, powiedzieć, że miałeś hacka i ewentualnie jeśli to nie ujdzie to zapłacić jakąś kwotę kasy.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Lokacja: Warszawa
|
![]() @ Vicious Phoenix
A nie sądzisz że odrobi straty i potem znów będzie miał hacka? Wystarczy że hacker ma jego nr acc i maila... W 80% moji znajomi po hacku mieli następne... A to dopiero wtedy boli, jak odrobisz straty a tu znowu BAH!! @ Kaziu Ale i tak zrobisz jak będziesz uważał i nie zwracaj uwagi na innych. Zrób jak ty uważasz za słuszne. Pozdro, Emade |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() @ Emade_The_Fallen
No dobra, ale jeśli hacker nie ma dostępu do maila, to to trochę zmienia postać rzeczy. Sam numer ACC nie przyda Ci się do niczego jeśli nie znasz hasła lub nie masz dotępu na maila, o ile ma jeszcze maila to nawet jeśli uważa, że hacker ma do niego dostep, to niech w mailu hasło zmieni. Poza tym jeśli masz PACCa to istnieję możliwośc natychmiastowej zmiany maila. Ostatnio edytowany przez Vicious Phoenix - 30-08-2004 o 16:43. |
![]() |
![]() |
#11 |
Fallen Angel
|
![]() Warto, chyba ze masz dosxc Tibi. Najlepiej zalozyc nowe konto bo na starym jeslihacker kogos wkurzyl sprawdzi wszytkie twoje postacie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Internet
![]() |
![]() Jezeli masz duzo czasu to tak... ja bym zmienil sobie mojego knighta na palladyna... bo moim zdaniem jest lepszy
![]() |
![]() |
![]() |