|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: OsTr
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vatone
Profesja: Elder Druid
Świat: Astera
|
![]() film pokazuje jak zabijac noobki na non-pvpie.wklad neiwielki a zysk moze byc niezly. mozna sie usmiac z biednych noobkow.
Link: http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/15460 milego ogladania :S P.S filmik nie jest mojego autorstwa
Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota ![]() 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() dobry pomysl ale jak mu sie udalo tyle naraz lurnac??
![]() I potworki sie przeciesz ruszaja jak cos nawet pod nami Ostatnio edytowany przez King Mati - 15-12-2006 o 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Ciekawy pomysł, muszę kiedyś spróbować xD Heh ale jak ten gracz zlurował te potwory? Z mount sternum przeciągnął te cyklopy, a one spadły do dziury?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Bo tyle się tam respi? :x
Co do filma - długi i nużący, ale technika ciekawa. Szkoda że nie padł ten Noob of Merchad czy jakoś tak. Znam go z widzenia, jest CzajldOfNełostrada. @Down: Hm, no właśnie nie wiem. Ostatnio edytowany przez Upierz - 17-12-2006 o 09:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @up: To po update dodano tam resp cyklopów i beho? ;o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Qwert Stary
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 48
Skille: 75/46
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Nie rozumiem takich ludzi jak autor filmu...Jesli nie lubisz nobow to graj na pvp,pvp-e wtedy bedziesz mogl ich zabijac jak ci cos zrobia.A nie koles sie popisuje ze ma troche wyzszy lvl i lura potwory.Zwykle chamstwo.Kazdy kiedys byl nobem,nie oznacza to ze kradl,itp.Ja nobow nie zabijam,a nawet im pomagam.A ze kurwa moglbym stado nobkow rozjebac z gfb to co z tego??Po co innym gre psuc.Idz na zal.pl tam cie przyjma nobie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() rox skille
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Najnormalniejszy w świecie trap....