|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Ech , sry że muszę to mówić ale systemreputacji bardzo łatwo da się ominąć , jest to bardzo prosty i banalny sposób pewnie już jakieś noobki tak robią . Robi się po prostu inne konto i tym druigm kontem plusiki pluski i plusiki lecą
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Owszem to jest mozliwe.Jakąs tam granica jest nabicie tych 10 postow.Lecz wedlug mnie powino bycc zamiast tych 10 postow np.miesiac na forum i po miesiacy dopiero by bylo mozna dawac/zabierac reputacje!A i jescze jedno przeciez(podobno) mody panuja nad reputacja,wiec jak widza ze ktos ma np. 3+ od tej samej osoby,bez sensownego komentarza(lub wogle bez niego) tp chyba zabaieraja reputke,lub banuja oba konta.Zgadza sie modki?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
![]() |
![]() I jeszcze taka moja mala sugestia - niech ci ktorzy maja powiedzmy reputacjie nizsza od -5 albo od 0 nie moga dawac innym reputacji ok?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Ograniczenie czasowe nie jest zadnym rozwiazaniem...jaki to problem zalozyc sobie 10 kont i odczekac miesiac?? To juz lepsze jest te 10 postow...
Osobiscie uwazam ze co by nie wprowadzic to i tak znajda sie ludzie ktorzy beda chcieli se nabic dodatkowa repke wiec nie ma sensu nic zmieniac...to poprostu wymaga rozsadnego podejscia a nie dziecinady. ![]()
![]() |
#5 |
Fallen Angel
|
![]() Ale bardzo latwo sprawdzic tych co nagle maja duzo repa. Wystarczy porownac ip piszacego z tym co otrzymuje. Mod moze wszytko.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() Jeśli jakieś typy wystawiją se reputację za pośrednictwem innych kont to tylko świadczy o takich osobach...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() OMG, a wy jak zwykle przeżywacie ... wcześniej się czepiali że ktoś szybko posty nabija, np. przez zdjęcia (1 zdj w poście) ... ściągneli licznik postów to się reputacją przejmujecie ... to jest zabawa, jak któryś mod napisał ... a to że niektórzy nie potrafią się uczciwie bawić ... bywa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Buuuuu
|
![]() re: Top
Nabicie sobie reputacji nie jest takie proste, jak mi nie wierzysz to sprubuj sobie nabic (i utrzymac) reputacje o +10. 1. Konto musi miec przynajmniej 10 postow, jesli zostana skasowane to reputacja tylko ujemna sie liczy. 2. Trzeba wystawic iles tam razy reputacje zanim mozemy drugi raz ocenic ta sama osobe. 3. Jest dobowy limit ilosci wystawionych reputacji Odnosnie punktu 2 i 3 wychodzi zdaje sie ze mozna komus dac reputacje max co 2-3 dni |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
![]() |
![]() a w regulaminie dotyczącym plusików i minusików (reputacji) jest napisane, żeby NIE PROSIĆ O WYSTAWIENIE REPUTACJI. A zawsze ktoś tam pod postem dopisze np. reputejszon plx, proszę o + do reputacji itp.!!! Ja np. tak nie robie, tylko sam czekam aż ktoś mnie oceni. LUDZIE! JAK KTOŚ BEDZIE CHCIAŁ TO WAS OCENI, a za takie prośby to powinien być ban na kilka dni!!
PS. Jak można sprawdzić kto wystawił mi reputacje? (Bo ktoś dał mi 2 minusy bez komentarza :/ ) Ostatnio edytowany przez Zoorekk - 31-08-2004 o 08:54. |
![]() |
![]() |