|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Argall
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Poziom: 59
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam. Dziś skończyłem Heroesy III Shadow od Death i bardzo spodobała mi się fabuła tej gry. Postanowiłem przedstawić ją tu pod postacią faka. Ci którzy
grali w tą gre będą wiedzieć o co chodzi, a Ci którzy nigdy jej nie widzieli będą mieli szansę zobaczyć świetną fabułe tej gry w tym faku i może zachęci ich to do gry ![]() Więc tak fabuła jest w 95% z Heroesów (troche pozmieniałem nieistotne szczegóły bo tak mi będzie łatwiej robić fejka), ale główne wątki pozostały nietknięte. Będe dzielić całego fejka na części (najmniejsze), rozdziały (więkrze) i kampanie (najwiękrze zamykające jeden wątek). A więc... KAMPANIA 1: Narodziny Barbarzyńcy Rozdział pierwszy: Ucieczka Wstęp: Yog od dziecka studiował magięw Bracadzie tak jak chciała jego matka. Jednak wkońcu odezwało się w nim jego dziedzictwo barbarzyńcy. Dostał szanse podążenia w ślady ojca od króla Krewlod Duka Boragusa. Część 1. 1.Yog czyta książke o magi w swej komnacie. ![]() 2. Nagle przybywa poseł z listem z barbarzyńskiego kraju Krewlod. ![]() 3. ![]() 4.Yog rozmawia ze swym przyjacielem i partnerem sparingowym Terekiem. ![]() 5.Tydzień puźniej ![]() 6.Następnego ranka kawałek za miastem magów. ![]() Koniec części pierwszej Koment plx!
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Kolejny fake z gry... Sryy, ale ja też przeszedłem całego Heroesa The Shadow of Death i muszę ci powiedzieć, że kiepsko ci to wychodiz. Co to za Ania?
Ech... 6/10 na zachete... |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
podoba??
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Przypomina mi się gazeta "Kaczor Donald" (ahh, ta podstawówka
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Zalosne wykonanie ... Pozatym slabo ci wychodzi fabula.
@down Zainwestuj w slownik do j. polskiego ;p
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 17-12-2006 o 21:01. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2006
|
![]() Ja tam nigdy grałem tylko w Armagedon blade więc nie wiem o czym będzie, ale muszę przyznać, że mnie zaciekwaileś
![]() 9/10 za wykonanie. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Yog człowiekiem?! Jak to możliwe?
Aha, żądam Craig Hacka! Fake prezentuje się nieźle. Mam nadzieję, że będzie kontynuowany. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Chciałem zrobić Yoga niebieskiego, ale wyszło mi tak, że aż się płakać chiało. W następnej kampani będzie Crag Hack.
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Imię: Verius Kadil
Poziom mag.: 1
|
![]() Wow, jaka tu jest akcja ! Jakie sceny walki ! Niesamowicie nudny ^^ ! Ja chce coś ciekawego
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Mi się nawet podoba wykonanie
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2006
|
![]() Ja zgadzam się z Verius, ale jetem pełen optymizumu co do następnej części.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @up
Żałosny offtop. @fake Eee... grałem w HOMM 3 Shadow of Death ale... kampani nigdy nie chciało mi się przechodzić ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Fake sredni ;d czekam na kontynuacje
Crag Hack & Jeditte rox !! Ostatnio edytowany przez Zamor1 - 17-12-2006 o 22:41. |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Imię: Verius Kadil
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
Mój nick się odmienia. Cytuj:
![]() Żeby nie było oftopa totalnego. Nie grałem w Shadow Of Death, ale podejrzewam, że tam też akcja jest zerowa, tak ? |
||
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm... interesuje mnie jedno... Jak zrobisz walki ?
Ps. Ludzie uspokujcie się z tymi Fake o grach... Niedługo chyba będzie Fake o NBA, Fifa... I NFS... Ehh...
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() @up
Tak jak w Heroes 3? xD @fake Nie pamietam aby tam jakaś Ania była xD Daj nxt part... |
![]() |