|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: z gdańskiego Zadupia :]
Stan: Niegrający
|
![]() co sie dzieje z tibią ? od paru dni pokazuje mi się komunikat Disconected to server... kiedy raz se zagram na otsie to nie ma czegoś takiego
![]() ![]() z góry dzięki za odpowiedź ![]()
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Krosno (Podkarpacie)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gram od Nowa!
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Skille: 0/0
![]() |
![]() Jestem uczniem Technikum Informatycznego i stwierdzam iż: Masz szajski Net..
Taka jest prawda. Ja taki mam więc wiem ![]() Ram moim 45 levelowym Knightem padłem na slimie bo niemogłem założyć tarczy ale widziałem jak postać stała i niewywaliło mnie... . Akurat przekładałem tarczę, a wiadomo rycek bez tarczy cienias z slim'em(ami). Miałem w tedy skille 79/79 i straciłem 20 k kasy. To nic takie jest życie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: majtki
Profesja: Rookstayer
|
![]() @up
Niemożliwe, mam neta z najlepszej firmy w mieście a też mam dc.... @topic Nom, też to mam... TO JEST BEZ SENSU!!! ![]() @edit JUŻ MOGĘ, bez sensu... Ostatnio edytowany przez Dudus15 - 18-12-2006 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() no mi dibia smigala dzisja a teraz disconect server co jest no jasnej ciasnej
![]() chce se pogac |
![]() |