|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: W domu
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dzisiaj sobie patrze i jest napisane to :
Dlaczego piwo jest lepr... 30-08-2004 14:08 ssij mały cieciu właśnie tacy są użytkownicy tego fora nie wiem o co w tym chodzi ale ten kto to napisał napewno nie jest zbyt mądry powoli troche przestaje mi się podobać ten system reputacji jak mnie mają wyzywać a ja nawet nie wiem za co i kto =/ ehhh sorry wiem że jest już podobny temat ale tak się wku****m że nie zauważyłem go
Jebać tibie <Avatarem pozdrawiam idiotów S.K.L.E.P - Stój Kliencie Lub Ewentualnie Poproś ![]() Ostatnio edytowany przez Kajko - 30-08-2004 o 16:59. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Może jednak jest we mnie coś normalnego? To chyba ja dałem tą reputke ;/. Ehhhh troszeczkę mnie wtedy poniosło ale to i tak mnie nie usprawiedliwia. Na pocieszenie musze przyznać że sam mam banan i -10 reputy. Ehhhh, cuz w życiu zdarzają się potknięcia...
PS. Żywię nieśmiałą nadzieję że nie zachowasz do mnie urazy. @down Z tymi niecenzuralnymi to chyba tylko raz przegiołem, twojej napewno nie przyznałem. Ostatnio edytowany przez kotomaniak II - 31-08-2004 o 10:01. |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() @Kotomaniak: Mam pytanko: Czy to ty wystawiłeś mi evul reputkę, której komentarz mam w opisie? Jeśli tak to wiedz że nie czuję urazy, chodzi mi tylko czy dalej mam szukać sprawcy, czy doszedł kraniec mych poszukiwań.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() ehhhhh dobrze że przynajmniej się przyznałeś ale dlaczego coś takiego napisałeś coś ci się tam nie spodobało czy jak przecierz napisałem że to jest żart. Ahha i jeśli teraz dostaniesz jakiegoś minusa to bądż pewny że nie odemnie nie mam zamiaru ci dawać reputa przynajmniej się przyznałeś
![]()
Jebać tibie <Avatarem pozdrawiam idiotów S.K.L.E.P - Stój Kliencie Lub Ewentualnie Poproś ![]() Ostatnio edytowany przez Kajko - 31-08-2004 o 11:14. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Szkoda, Kotomaniak, że tak zrobiłeś i dostałeś bana, ale i tak Cie lubie ;]
|
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Dlatego wlasnie system reputacji zostal wylaczony.
Temat zamkniety |
![]() |