|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam problem,bo mysle od ktorego levelu mozna chodic na Giant Spidera SOLO
(i czy wogole mozna?).Prosze podac: Level,Magic Level,Skille,Ekwipunek,itd.
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Po ostatnim Update GS stały się dużo szybsze. Wcześniej pallek lv30 dawał spoko rade(x bow+ p-set) Teraz ciężko uciec 70lv+Utani hur. Tą zmiane wprowadzono aby ~30lv pallkowie nie nabijali za szybko exp(np na Poh)
ON topic Pall Ponad 60lv 80/60 przy walce z dista(Utani hur+Bohy) ~60lv, 70 shielding + SD w zwarciu(warto mieć UHy) Scor ~50lv+50mlv(albo i lepiej), SD i bloker Knight Ponad 60lv, 70-80 shielding, najmocniejszy sprzęt pod ręką(Dragon Scale Mail+g legi+demon shield powinny wystarczyć ![]() (dla panikaży exori jak sie zaroi od poison spiderów ![]() Ktoś może powiedzieć że przesadzam, co jest całkiem możliwe. Po prostu nie chce żeby ktoś zginą(niepotrzebnie). Takie są moje propozycje Oczywiście mająć ponad 600hp Można walić słabym eq, ale czy to się opłaca??
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Jak sie juz palisz na to zeby gs'a solowac knigtem, dwimenor, to bierzesz porzadna dwureczna bron, giant sword zalecany... w dziale filmy masz film, koles bodajrze na 50 lvl soluje gs'a 5 uh mu zeszlo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() skille palkiem trche przesadzone
![]() ale czy ktos testowal jaki lvl trzeba miec zeby biegac szybciej niz gs? zakladam ze mamy bohy na nogach i nie rzucamy haste |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Na gsy teraz się nieopłaca chodzić bez blokerów.No hyba że high lvle =) ale poco high lvl np. na Antice ma chodzić na gsy jeżeli loot z nich jest wart 0-7k
=//// exp można zrobić taki sam w łatwiejszy sposób np. guardy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() bo na gsach jest najszybszy z exp?? a na wielu serwerach ceny loota az tak nie upadly co na antice i k arma/ k legi nadal po 15-20k stoja.
z blokerem na gs- expic? bomba pomysl chyba sam nie wiesz o czym mowisz. 1-2 czasem 3uh na blockera 57lvl rzucalem- a mial dsm, stel bootki i rhi i blismy gsa w 2 palkow. wczoraj bylem z kumplem po crusaidera- zabilismy 4 gsy i daly k arm i time ring ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Internet
![]() |
![]() Chyba ze chcesz zrobic jak w tym filmiku 11lv na smoka...
![]() ALE RACZEJ ODRADZAM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przepraszam,ale chodzilo mi oto czy druidem (osobiscie mysle ze nie ale jak wy myslicie)
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czemu nie? warunek ze bedziesz biegac szybciej niz gs na haste.
wtedy spokojnie przed nim wiejesz i bijesz hmm-ami a jak cos pojdzie tragicznie nie tak- np lagowac zacznie to dorzucisz 2-3 sd i nie ma dziada ale teraz expic na gsach moga tylko naprawde wysokie lvle bo wyszstkich innych dogania gs ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() no na desperata mozna summonnac 10 monkow... tylko rzecz by byla dobra dla loota bo expa bys raczej nie dostal za duzego...
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
![]() |
![]() Cytuj:
2. GS szybko sobie poradzi z monkiem 3. Exp. dostał byś 450 (gdyby tylko summony bily)
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() primo... zbierz mane na 10 monkow... secundo gdzie bys sie z nimi zmiescil... tertio czasem zdazy sie uhnac, quatro w najgorszym wypadku zbiera sie polowe xp w najlepszym 100% jesli summon nic nie zbierze ofierze...