![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny gracz
|
![]() W tym temacie, chciałbym, abyście dawali filmy w których to, coś Wam nie wyszło, a dotyczyło to pkingu. Chciałbym na dobry początek podać mój film. Film nosi nazwę 'fastfrag' bo myślałem, że osoba, którą bije jest na tz. 'afku' - lecz wcale tak nie było. Link: http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/15762
Proszę abyście Wy również się dołaczyli i wrzucili pare fajnych ujęć.
" Amatorzy zbudowali arkę, a profesjonaliści - Titanica " [; ![]() 12:44 Fajeere [3]: ma 1 lewel niema 12:44 Jassy Marn [4]: haba ty ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Amek_PL - 22-12-2006 o 02:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Polska
|
![]() Ta to jeszcze brakuje takich tematów jak udane pk, udanie huntowanie itp. Lolku
to jest temat ogólny wiec wklejasz najróżniejsze filmy, i nie trzeba tworzyć odpowiednich kategori tematycznych więc wątpie żeby ktoś ci wklejał tu filmy, no chyba że admini zrobią coś takiego. Ostatnio edytowany przez Warlord - 22-12-2006 o 09:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Imię: Sir Goton / Ashbrey
Profesja: Sorcerer
Świat: Azura/ Nova
Poziom: 55
Skille: 80
Poziom mag.: 17
|
![]() Zróbcie rehosta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Filmik czysty na 100% ( bo wiem że ~50kb podejrzane)
@movie Myślałem, że padniesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ta to jeszcze brakuje takich tematów jak udane pk, udanie huntowanie itp. To na czerwonym jest fajne ![]() Piszesz do niego "Lolku" a wiesz co to wogole znaczy!? Pozdrawiam i Wesolych Swiat.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeden Z Bardziej Kretinskich Tematow Jakie Tu Widzialem (................................................. ..................) Ludze Bez Przesady
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Szczecinek
|
![]() Wogóle po co zrobil ten temat?
|
![]() |