|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siedzialem w ankh.. bla bla bla nagle mysle.. wylacze tibie bo mi sie niechcialo grac.. i gdy wciskalem logout to w tym samym momencie do gry kolo mnie zalogowal sie GM Bor.. cos tam on xerena.. ja sie wylogowalem (widzialem go moze pol sekundy) i oczywiscie podjarka.. to zalogowalem sie od nowa - i pisze mu takie pierdoly jak "elo" "screen" etc.. a on sie odwrocil do mnie i powiedzial mniej wiecej cos takiego "You quit with button logout" i tyle.. za chwile mnie wyrzucilo i zobaczylem magiczny napis "your account has been banished"
until Dec 29 2006, 15:47:30 CET because of game weakness abuse ALE KUR..A CZEMU TERAZ !!!!!!!!!! tyle czekalem na swieta.. 29 dopiero bede mogl zagrac.. WHY ? WHY ? WHY ? Mozna sie odwołać? bo nawet nie wiem za co.. za to ze sie wylogowalem ?
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: new serv plz!!
|
![]() Za to że pieprzyłeś do GM'a głupoty. Należało Ci się
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakie q..a glupoty.. kazdy w dp do niego cos gadał a ja bana dostalem tylko ?
![]()
Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 22-12-2006 o 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() Napisz na forum gamemasterow o tej sprawie.
Szczerze? gowno zrobisz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Babauhauauah.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() @up
Hahha, kolejny zalosny Polak, co angielskiego nie potrafi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Wątpię. Nie pyskuj, bo ponoć czasem wtedy wydłużają bana ;>
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Po ang:
I have will been logouting but I don't haven't using any cheat-programs. Game master has will logouted near me and he will has thought that I have will using cheat-programs and he was banned me. I didn't will do anything illegal. = naucz się angielskiego, psia mać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
|
![]() @up
Uzywales czasu przeszlego, to po co dodawales ,,will" (czasy przyszly)? P.S Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak dasz takie coś na forum GM to zgniją z Ciebie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten ban nie jest za wylogowanie. GW wiedzial, ze wylogowales sie SAM, klikajac "logout", a bana masz za to, ze bylo to prawdopodobnie w depo i myslal, ze robisz 'teleporta' tak zwanego. "Wykorzystywanie slabosci gry", reason bana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
chodzilo mi bardziej o czas oddzielajacy swieta od sylwka.. czyli ten wolny tydzien --- powiedzcie szczerze jest szansa ze odbanuje ? napisalem tam na tibia.com COMPLAIN.. taki ladny drugi list, moze cos pomoze. Tyko zeby nie wydluzyli -.-
Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 22-12-2006 o 16:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Najlepiej po prostu siedz cicho i docen dana Ci przez los szanse na porobienie czegos innego przez ten czas. Swiat sie nie zawali przez ten czas a kto wie, moze spotka Cie cos milego. Z pewnoscia nie warto pisac complaina kulawym jezykiem angielskim i na dodatek w malo przekonujacy sposob. Malo prawdopodobne, ze Cie odbanuja.
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Napisalem dlugi complain i.. ? ![]() Cytuj:
Zmniejszyli bana z 7 na 3 dni ![]() W tabelce z Criminals pisze to.. i w kolumnie duration - 3 days, ban konczy sie 25 ;p Nie robie tragedii.. wiem, ze ludzie robia gorsze rzeczy i nie maja bana to ja sie odwolalem. pozdr
![]() |
![]() |