|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Frezzy'Fire
Profesja: Elite Knight
Gildia: Anbu
Świat: Honera
Poziom: 69
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Mam knighta 25 lvl[skills 60/60](eq:K Set,Fire Axe,Tower Shield,Cruz Helm)postanowilem wybrac sie nim na cyce,wiec wzialem bp ih,by nie czekac na mane i hp
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Już chyba drugi dzisiaj temat typu: "byłem, zabiłem, wróciłem".
Wogule to nie jest zbyt pomocna rada ponieważ wszystko jest w poradnikach. Fajnie że się tymi cyklopami podjarałeś...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
Jeśli chodzi o pomysł biegania na cyce knightem na ~20 lvlu: Ostatnio byłem na cycach z kumplem, 23 lvl, skille 60. Zdarzało się (nawet nie tak rzadko), że w eq: knight set, warrior helmet, croco boots i medusa shield dostawał hity po ~30. Jak wiadomo loot z cyców ogromny nie jest. Dodając konieczność leczenia się + będzie niewielki. Exp nie najgorszy, ale ze względu na ciągłe obleganie respów cyclopów przez low lvl sorców/drutów z różdżkami w innym miejscu uda ci się zaexpić lepiej i zarobic więcej kasy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() No tak tylko se zobacz ile ty czasu tego cyklopa zabijasz na balanced -.- To juz szybciej by ci wyszlo jakbys expil na rotach...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Frezzy'Fire
Gildia: Anbu
Świat: Honera
Poziom: 69
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
|
![]() E tam ile ja czasu tego cyca bije...10 sekund? Moim zdaniem bardzo krotko...no coz tak myslalem o manasach ale czasem ta EXURA daje mi ~10hp...wiec moze sie trafic ze 4x da ok 15 hp to 60 hp da...a ih moze dac nawet wiecej niz 100
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() Cyklop to nie potwór dla najta.Trzeba mieć wyższe skille niż zwykłę 60/60 bo inaczej cyc będzie cie klepac i będzie waste.Sorc czy druid biorą wanda/roda i lecą.Do tego mount sternum jest tak zanoobione przez drutów i sorców, że knajt który ma przynajmniej te 60/60 kombinuje, walczy na balanced czy full def(cyce go minimalnie trafiają) to zanim się dopcha do jakiegoś potwora to.....W tym czasie zatłukłby 3 soldy ktore dadzą mu kase,nie bedzie musial sie leczyc a expa bedzie tyle samo.
Temat tygodnia:Potwory Ostatnio edytowany przez ZeboslawCalmera - 26-12-2006 o 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Venore
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nasherr
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternus Vitalis
Świat: Nebula
Poziom: 65
Skille: 83
Poziom mag.: 16
|
![]() Cyce sa wogole malo oplacalne przy niskich skillach knightem. Za maly hp/exp rate. Lepiej juz isc np na wspomniane roty, przykladowo na Fibule (pieknie po update sie zmienila! Duzo rotow, carrionow itp.) Przy lepszych skillach (tzn. 70+) i dobrym eq bierzemy w rece dwureczna bron i wtedy jest bardzo, ale to bardzo ladnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() ja tam nie mam problemow z cyklopami na 20lev... wystarczylo poskilowac i uzbierac na eq
![]() eq: c arm, boh, vamp shield, bs, p legs, warrior helm. z tym eq nawet na dwarf guardy spokojnie sobie ide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Imię: Rhobar Stoneheart
Świat: Malvera
Poziom: 41
Skille: 72/71
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ehh ok cyca zabijesz ale co z tego..
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
![]() |
![]() ZeboslawCalmera-kolo niezly jestes
![]() ![]() Alwadar-kolo chce cyclopy to mu mow o cyclopach a nie jakies zolwie, to to ja mam w akwarium i mi z tym dobrze tam ![]()