|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2006
|
![]() Witam. szukałem ale nia znalazlem.Mam knighta na 21 lev ze skillami 56/55 i sorca na 20 lev z 16 mlev.Oturz zauwazylem ze knightm jak ide na cyklopy to normalnie sobie je zabijam a sorcem jak ide i jak jest malo ludzi to musze cały czas wydawac kase na mana fluidy poniewaz ruzdzka duzo many zabiera wienc tak na chłopski rozum to ja zauważyłem ze knightem opłacalniej sie gra niż sorcem . no i mam 2 pytanka
Do doświadzczonych graczy. 1)Na wyższych levelach sorc (z PACC) wincej wydaje kasy na mana fluidy czy knight(z pacc) wydaje wiencej na uh? 2)Jaką profesją dla was na wysokich levelach łatwiej sie gra?(z PACC) ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() 1. Sork wydaje wiecej na manaski-knight mniej na uhy bo sorc wali tylko z magi wiec musi uzywac mane, notomist knighta moze leczyc druid chodz uhy tez sa potrzebne.
2. Knight-profesja ktora wydaje najmniej kasy.
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() dzineki za odpowiedź
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Taaa knight najmniej kasy rotfl. Na wyzej wspomnianych cyklopach to moze i masz racje ale juz na dragach knight wydaje duuuzo wiecej kasy na uhy niz sorc na mfy. Sorc szybko zabija z exori vis i nie musi sie tyle leczyc co knight, jego leczenie jest 2 razy tansze. Na wyzszym lvlu ogolnie sorc jest duzo lepszy i tylko na slabych potworach typu cyce ktore nie bija z magii bedzie knight górą. Potwory ponizej 700 expa - lepszy knight, potwory powyzej 700 expa - lepszy sorc. Na wszystkim co jest lepsze od draga knight bije zalosne hity z broni, trudno mu w ogole przebic sie przez shielding nawet jak skillowal 500 godzin to potwory i tak maja za mocny def a sorc wali bez wzgledu na def potwora zawsze hity po 150-200 z visa i trafia duzo czesciej niz knight, co prawda potwory sie ruszaja ale nie tak czesto wiec z visa sie trafia ok 80-90% strzalow a knight trafia w dragi ok 60-70% z czego wiele to sa zalosne hity ponizej 30. A i jeszcze jedno: sorc na full def broni sie lepiej niz knight na full ataku z jednorecznej (sprawdzone) a jesli chodzi o dwureczna u knighta no to juz w ogole jest przepasc. Czyli jednym slowem - polecam sorca.
Ostatnio edytowany przez goburu - 27-12-2006 o 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Podsumowujac - jesli szczytem twoich marzen jest zabijania dragow to graj knightem, jesli masz wieksze ambicje to sorcem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Lokacja: Warszawa
Imię: Vorta Dragon
Profesja: Sorcerer
Gildia: Polish Black Dragons
Świat: Luminera
Poziom: 26
Skille: Dobre
Poziom mag.: 26
|
![]() Według mnie leprzy jest sorc. Każdemu go polecam po 26 levelu bo wtedy juz sie fajnie expi. Ja tego doświadcze za 2 lv.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym polecil Druida, ale jak juz masz tego sorca to goraco polecam sorka, naprawde jest lepszy od knighta. W sumie to co ci bede mowil, poprostu uwierz mi na slowo, a napewno nie pozalujesz, a z reszta wiele osob doradza ci sorka wiec cos w tym musi byc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
PS: do autora, nie patrz co inni mówią, zobacz jak sie gra knightem a potem jak sorcem i sam zdecyduj, ja zanim wybrałem swojego pala to miałem druta, 2 sorcow, i 3 paladynow (kazdy pal na innym serwie), nie grałem tylko knightem, ale nie dlatego ze jest niby słabszy od reszty, po prostu nie mam cierpliwości do skillów
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |