Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 28-12-2006, 19:28   #1
czaru$
Guest

Pytanie pare takich dziwnych miejsc... jak tam wejsc? i najwazniejsze: co tam jest??

no nie! nazbieralo mi sie i zakladam ten temat... tych miejsc... nie gram w tibie dlugo (konkretnie od wrzesnia) wiec sorki jesli czytajac lapiecie sie za glowy

a wiec:
miejsce namber łan <--- tu jest pokoik z trollami ale drzwi zamkniete... <błąd został poprawiony, to już inne miejsce>

number tu <-- tu przed wejsciem som drzwi i nie wiem co z kluczem... i wczesniej dzwi z migajaca klamka...

wiecej miejsc nie pamietam, jak se przypomne to dam edit.

jesli to jakis quest to w ramach quest spoiling nie pisac na forum tylko gadoo-gadoo: 9069669 <--muj noomer

i przede wszystkim:sorki za literowki

przepraszam moderatorow za pomylkę ale nie w tym forum temat zalozony--->proszę ooprzejmie o przeniesienie

__________________________________________________ ____
Klikając tu dodajesz kolejne 100 k do konta mojej głównej postaci. Przyłącz się do akcji spełniajmy marzenia sierot

okaż mi serce! kliknij! chcę tylko twojej kasy!

Ostatnio edytowany przez czaru$ - 29-12-2006 o 21:09. Powód: bład się wkradł :)
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-12-2006, 19:53   #2
elfo.del.bien
Zbanowany

Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Thais

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Valoria
Domyślny

Co do miejsca number one, to tam jest taki koles i on cie zawiezie na lodowe wyspy, za odplata oczywiscie
elfo.del.bien jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-12-2006, 20:50   #3
Baku'
Zbanowany

Baku''s Avatar

Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow

Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez czaru$ Pokaż post
no nie! nazbieralo mi sie i zakladam ten temat... tych miejsc... nie gram w tibie dlugo (konkretnie od wrzesnia) wiec sorki jesli czytajac lapiecie sie za glowy

a wiec:
miejsce namber łan

number tu <-- tu przed wejsciem som drzwi i nie wiem co z kluczem... i wczesniej dzwi z migajaca klamka...

wiecej miejsc nie pamietam, jak se przypomne to dam edit.

jesli to jakis quest to w ramach quest spoiling nie pisac na forum tylko gadoo-gadoo: 9069669 <--muj noomer

i przede wszystkim:sorki za literowki

przepraszam moderatorow za pomylkę ale nie w tym forum temat zalozony--->proszę ooprzejmie o przeniesienie

Ziamek, Ty nawet w "sorki" zrobiles literowke

namber łan- lodowe wyspy. Mozesz plynac nawet jak nie masz pacca. Dam ci mala wskazowke, bo jak ja zazcynalem grac to tam utknalem! Zeby wrocic na kontynent piszesz:
hi
tibia
yes

Number tóóóóó: wymazone (prawie bo bez wody) miejsce dla botterow:/.
zeby tam wejsc to parcele albo czar levitate (tylko dla pacc)
widac tam rope place, ale da sie ropnac kogos tylko z gory (z tego pomieszzcenia)
Baku' jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-12-2006, 16:57   #4
Dublas
Użytkownik forum

Dublas's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Żywiec

Stan: Aktywny gracz
Imię: Varun Drad
Profesja: Druid
Świat: Candia
Domyślny pytanko xD

Gdzie ja kurde moge znalesc gargulce?? bo mnie juz tu chyba cos pierdolnie jak ich nie znajsde trzeba miec pacca??
Dublas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-12-2006, 18:45   #5
czaru$
Guest

Żarówka

z tym pierwszym to oczywiscie pomylka <nie ten link wkleilem> bo to miejsce kazdy zna... zaraz dam edit. a za drugie dzienki serdecznie

btw: bylem pod miejscem drugim z zamiarem wejścia po parcelach, ale wejść nie mogę... więc pytam po raz drugi: jak się tam dostać?

Ostatnio edytowany przez czaru$ - 29-12-2006 o 20:09.
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania