|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() no nie! nazbieralo mi sie i zakladam ten temat... tych miejsc... nie gram w tibie dlugo (konkretnie od wrzesnia)
![]() ![]() ![]() ![]() a wiec: miejsce namber łan <--- tu jest pokoik z trollami ale drzwi zamkniete... <błąd został poprawiony, to już inne miejsce> number tu <-- tu przed wejsciem som drzwi i nie wiem co z kluczem... i wczesniej dzwi z migajaca klamka... wiecej miejsc nie pamietam, jak se przypomne to dam edit. jesli to jakis quest to w ramach quest spoiling nie pisac na forum tylko gadoo-gadoo: 9069669 <--muj noomer i przede wszystkim:sorki za literowki przepraszam moderatorow za pomylkę ale nie w tym forum temat zalozony--->proszę ooprzejmie o przeniesienie __________________________________________________ ____ Klikając tu dodajesz kolejne 100 k do konta mojej głównej postaci. Przyłącz się do akcji spełniajmy marzenia sierot ![]() okaż mi serce! kliknij! chcę tylko twojej kasy! Ostatnio edytowany przez czaru$ - 29-12-2006 o 21:09. Powód: bład się wkradł :) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elfo del Bien
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: High Cavaliers
Świat: Valoria
|
![]() Co do miejsca number one, to tam jest taki koles i on cie zawiezie na lodowe wyspy, za odplata oczywiscie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() namber łan- lodowe wyspy. Mozesz plynac nawet jak nie masz pacca. Dam ci mala wskazowke, bo jak ja zazcynalem grac to tam utknalem! Zeby wrocic na kontynent piszesz: hi tibia yes ![]() Number tóóóóó: wymazone (prawie bo bez wody) miejsce dla botterow:/. zeby tam wejsc to parcele albo czar levitate (tylko dla pacc) widac tam rope place, ale da sie ropnac kogos tylko z gory (z tego pomieszzcenia) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Żywiec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Varun Drad
Profesja: Druid
Świat: Candia
|
![]() Gdzie ja kurde moge znalesc gargulce?? bo mnie juz tu chyba cos pierdolnie jak ich nie znajsde trzeba miec pacca??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() z tym pierwszym to oczywiscie pomylka <nie ten link wkleilem> bo to miejsce kazdy zna... zaraz dam edit. a za drugie dzienki serdecznie
![]() ![]() ![]() btw: bylem pod miejscem drugim z zamiarem wejścia po parcelach, ale wejść nie mogę... więc pytam po raz drugi: jak się tam dostać? Ostatnio edytowany przez czaru$ - 29-12-2006 o 20:09. |
![]() |