|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Właśnie, jak wiemy jeśli stoimy piętro wyżej niż potwór się respi (np na demonach, widać go jak się pojawia) to jeśli sumon będzie stał na piętrze z respiacym się potworem a ja piętro wyżej, to będzie blokować respa? Wiem, że to może/jest głupie ale ja tego nie wiem, a przydało-by mi się to...
P.S. Przepraszam jeśli taki temat był, nie znalazłem, a szukałem (oczywiscie po prau stronach przestałem) Z góry dzięki! Rezi.
"Bywają myśli tak głębokie, że pogrążają autora" ¬ Ostatnio edytowany przez Rezidew - 30-12-2006 o 07:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() bardzo dobre pytanie! hmmmmmmmmmm... nie mam pojecia! tu mnie masz! ale mysle ze summon to jakby inny gracz czy cos takiego... raczej bloqje. chociaz moze... gram od wrzesnia dopiero, ale wielu osobom <zaawansowani tibijczycy> udalo mi sie pomoc... tobie niestety nie moge... jestem w kropce!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A czy nie jest tak, ze jak pojdziesz pietro wyzej to summon znika?
EDIT: Cytuj:
![]()
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 03-01-2007 o 21:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paulos Uni
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 148
![]() |
![]() @UP: Jak pojdziesz 2 pietra wyzej/nizej to summon znika.
Nie, twoje summony nie blokuja respa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Carker
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Army of Death
Świat: Kyra
![]() |
![]() Cytuj:
n/c @Topic Nie, nie blokuje ![]()
Member of [GUILD]Army of Death[/GUILD] Kyra 4ever. Alea iacta est. I got a dream, that I'ma look deep within' myself. Proud Member Of Oldschool's Maniacs Proud Member Of Manga & Anime Otaku. Yours, [CHAR]Carker[/CHAR]. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
|
![]() Firstly, you summons dont blocking monsters spawn when you are levele higher than ur summon.
Secondly, you must jump two levels up, so u summon log out ![]()