|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() Wpisujcie to swoje postanowienia na nowy rok szkolny , który mimo wszystko się zaczął i nic tego nie zmieni , jak to brzmiało ostatnie zdanie 5 części henryka portiera ? "Co ma być to będzie , i trzeba będzie się z tym zmierzyć " Czy jakoś tak
![]() -Większy bunt w stosunku do chamskich nauczycieli. -Min. średnia 5.0 -Egzamin gimnazjalny : no żeby nie było tragicznie ![]() -Nie będe się przejmował że dostałem kapę itd...
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() średnia 5,7 jak sie uda to 5,9
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez she_devil - 01-09-2004 o 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Postanowiem że się będe uczył - cóż, niepoprawny ze mnie optymista
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Postanowienia to ze bede sie uczyl i mial przynajmniej sredia 4.0
Ale w tibie tez bede gral ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Niebede gral w tibie.
Bede szanowal moderatorow (XD) Zaczne sie uczyc. Jak beda wybory na nowych modkow, to moze sam wystartuje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Szczecin, przy kompie
![]() |
![]() zdać maturkę, nauczyć się nowych tricków na dualu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Ja niestety większego buntu nie mogę zastosować, w końcu "panowie profesorowie" są trochę ostrzejsi, no i możliwy byłby zapewne wylot ze szkoły, zresztą już dzisiaj na rozpoczęciu nauczycielowi podpadłem trochę
![]() A z postanowień.... Może zrobimy to tak: -zacząć się chociaż trochę uczyć -mieć średnią chociażby 3.5 (marzenie ![]() -mniej siedzieć przy kompie To chyba wszystko z rzeczy związanych ze szkołą. Z tym siedzeniem przy kompie to trochę dziwnie, bo jestem w klasie informatycznej ![]() ![]() Bo na pewno będę trochę siedzieć chociażby robiąc zadania domowe.
![]() |
#8 |
Nieobecny.
|
![]() zdam mature
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() znaleźć gdzieś motywację do nauki, nie siedzieć za dużo przy tibii, utrzymać średnią powyżej 4.0 (II kl LO)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() zdobyc 100 lvl
![]() ![]() moje postanowienia: - jakos przezyc rok szkolny.... to by bylo na tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Przestanę grozić ludziom, że ich pozabijam, wyrwę głowy, nadzieję na pal, podpalę i będe do okoła tanczył i głośno śpiewał.
- Twoja kolej Khan. + Dzień dobry. Mam na imię Khan. Nie zabiłem nikogo od 2 tygodni. I czuję się dobrze. - Brawo Khan. Tak dalej! Jesteśmy z tobą! + ...albo wiesz co? GIŃ!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto moje postanowienia:
-Mieć średnią powyżej 4.85 (II gim) -Srać na tibie (i tak ciągle na nią sram) -Znaleźć sobie nową dziewczynę ? -Nie tyrać frajerów. -Nie kasować siostrze simsów -Kupić sobie fajną komórke Możliwe jest spełnienie punktów 1,3,4,6 (2 już spełniony, hehe)
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tineloze
Profesja: Knight
Gildia: Inmortal Guys
Świat: Lunara
Poziom: 34
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Moje postanowienia to:
1. Uczycz sie ,Uczycz sie, Uczycz sie, Uczycz sie, grac. ![]() 2. Miec średnią przynajmniej 4.0 ( 3 gim) 3.Mniej grac w tibie ( na tyle na ile to możliwe) 4. Zdac dobrze egzamin gimnazjalny ( prosze zeby był dobrze ![]() 5. Nie olewac lekcji i całego roku ( olalem prawie kompletnie 2 klase gim ) 6. I jeszcze raz UCZYĆ SIE, UCZYĆ SIE, UCZYĆ SIE, UCZYĆ SIE, UCZYĆ SIE, UCZYĆ SIE, i niegrac w tibie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() -Zdac egzamin gimnazjalny
-chodzic na zajecia dodatkowe regularnie, i ich nie olewac... -i je POLUBIC(to najtrudniejsze) -i mniej grac na kompie... Czwarty punkt... *******E QRWA i tak nic mi to nie da!!! Ale reszty pkt dotrzymam> ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() -Nie przemęczać się
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() -Mieć średnią 5.0
-Dobrze zaczęć gimnazjum ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() ja tylko krotko nawiaze do egz. gimnazjalnych: wcale nie jest tak strasznie jak wam wszyscy opowiadaja. Wystarczy miec PODSTAWOWĄ wiedzę z poszczególnych działów i na 60 pkt powinno to wystarczyć. Ja napisałem na 78/100, a nie uczyłem się kompletnie nic. Wystarczyła mi znajomość wzorów matematycznych i czytanie ze zrozumieniem na polskim. Z fizyki, chemi i biologi to ja noga jestem od zawsze, wiec niewazne ile bym sie uczyl, i tak bym sie nie nauczyl
![]() A teraz moje postanowienia: 1. ~ Średnia 4.5 (I klasa technikum elektronicznego) 2. ~ Nie tracić zbyt wiele czasu przy komputerze (to akurat bedzie łatwe przy średniej 9 lekcji dziennie ><) 3. ~ Mieć wreszcie lepsze niż poprawne zachowanie na koniec roku :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() -Zdac do III klasy LO
-Ograniczyć granie na komputerze -Przejsc Dooma III -Przejść Max Payna II -Przejść Warcrafta III -Przejść Thing'a -Przejść Gothic'a II |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() moje postanowienie to skonczyc w tym roku szkole i zdac egzamin (co jest nielatwe.. ostatni egzamin 13 osób oblało)