|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() ![]() Ale od początku - skoro juz grupy sie "zadomowiły", czemu by nie zrobić grupy zrzeszającej maniaków wszelakiej ostrej muzyki? Czyli wszystko od heavy, przez power, thrash aż po black, death i grind. Forum do dyskusji na w.w tematy, bez zbędnych oczu i komentarzy "eeee to tylko takie krzyczenie" "tam sie wrzeszczy tylko" "to zadna muzyka", lecz i offtopici nie będą karane ![]() Nazwa jak zapewne każdy wie - powchodzi ze starego numeru Metalliki, niewykluczone że będzie zmieniona ![]() Piszcie, sam nie wiem czy są tu jacyś maniacy mocnego brzmienia ![]() Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 01-09-2004 o 13:36. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Napewno są
![]() ![]() ![]() Tego słucham najczęściej: Iron Maiden, Hunter, Therion, Sepultrura, Katatonia, Metalica.
"... chciałby nad poziomy człek, a tu ciągle niż... nie uniesie pusty łeb ciężkiej dupy wzwyż..." PROUD MEMBER OF METAL MILITIA !!! Ostatnio edytowany przez Starkey - 01-09-2004 o 18:22. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Świat: RL
|
![]() hitonami ni kiete yuku kioku no toiki
ai no nai hitori butai mou taekirenai All of you in my memory is still shining in my heart sure chigau kokoro wa afureru namida nure X-JAPAN RULEZ!!! JAK BĘDZIE X-JAPAN TO WCHODZĘ W TO!!! |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Dobo, Ty powinienes zalozyc raczej HH club +P W koncu to Twoj ulubiony styl muzyki +PPPPPPPPP SZKEJCIE!!!!111111111 plxxorz? +P Wiesz, ze bede w MM, prawda? =]
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nieobecny.
|
![]() to zapiszcie mnie tez plx
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dobo Srobo
|
![]() @$cor
Da ![]() @Baron Sam jesteś szkejt ![]() @Khan W gruncie rzeczy zespól en kojarze tylko z nazwy + wiem co grają. Ale to zalezy od CIebi - jesteś otwarty, chcesz pogadać o muzyce, poznać pare cięższych/lżejszych zespołów? @Starkey k ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lubię słuchać. Metallice znam od dawna, Iced Earth znalazłem kiedyś na płycie u kumpla, Therion kiedyś wypadł z Kazy, a X-Japan znam od mojej kumpeli Akane Nagai. Jeśli ten post pozwoli mi poznać jeszcze inne dobre kapele - jestem w.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() * hoomik sie zapisuje
![]() Slipknot, Spineshank - moje rytmy xD No i obowiazkowo Papa Roach. I Godsmack. Chociaz te 2 ostatnie to nie metal tylko rock... |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Z piekła rodem
![]() |
![]() Dopisz i mnie.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Mnie też zapiszcie, lubie słuchać mataliki, ale niestety nie znam żadnych zespołów - ale tu się dowiem.
Mnie też zapiszcie!!
#11 |
Dobo Srobo
|
![]() Grupa juz jest - bojówki będą ciagle rekrutować
By się zapisać: Wchodzicie w panel użytkownika, czlonkostwo w grupach, i wybieracie tą grupe i piszecie pare słów o tym kim jesteście, czego słuchacie ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra szefie grupa jest ale co dalej?
|
![]() |
![]() |
#13 |
Dobo Srobo
|
![]() Grupa Metal Militia została usunięta, więc pobór jest zamknięty :-P
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() archeolog!!11111, btw.teraz dzialamy w 'podziemiu' xD
Gakh Nazgi Golug durub-uuri lata-nuut, Udu takob-ishiz gund-ob Gazat-shakh-uuri, Krith Shara-uuri matuurz matat duumpuga, Ash tug Shakhbuurz-uur Uliima-tab-ishi za, Uzg-Mordor-ishi amal fauthut burguuli. Ash nazg durbatuluuk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluuk, agh burzum-ishi krimpatul Uzg-Mordor-ishi amal fauthut burguuli. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() Ja siem chetnie dolacze. Moze cos z tego wyjsc wiec zapiszcie i mnie <plx>.
Sluchm: Metalici, slipknota, disturbed<fcale nie takje ostre*>, system of a down<tesz nei zabrdzo ostre ale cusz, zalerzy od pjosenki*> *-bledy celowe |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Rzeszów--OwNz!-- Ilość postów: ok. 100
Stan: Na Emeryturze
Imię: Klopsik Pall
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
|
![]() @ Bols