Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-01-2007, 00:04   #1
RoyalSound
Guest

Domyślny Prosba o pomoc

Zwracam sie do uzytkownikow o prosbe.....wiem ze moze to byc prawie nie reale ale jednak bardzo by mi na tym zalezalo. A mianowicie chcialbym sie dowiedziec czy jest jakis sposob na odzyskanie konta. Gralem przez jakis czas druidem ale kiedy zostalem zpkowany i przestalem grac i teraz zapomnialem pasow. Pamietam tylko acc numer.... co gorsze postac zakladalem 2-3 lata temu i nie jestem pewny co do maila( mozna powiedziec ze jego tez nie pamietam). Rec keya nie mam bo wtedy facc nie mogl go sobie wyrobic. Wiem ze to jest trudna sytuacja bo kazdy moglby tak sobie napisac aby sprobowac kogos zhackowac albo cos ale jednak to jest wyjatkowa sytuacja. Bardzo mi zalezy na tej postac (Witas Soul Shadow). Czy moglby mi ktos powiedziec czy jest jakas inna droga odzyskania konta? Moze jakies napisanie maila do cipsoftu albo gm-ow. Bardzo prosze o szybko odpowiedz.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-01-2007, 00:52   #2
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Obawiam sie że nawet jeżeli konto nie zostalo juz skasowane, to bez maila go nie odzyszkasz
stary 01-01-2007, 00:54   #3
RoyalSound
Guest

Domyślny

Konto nadal istnieje. Ale to jest glupota jakby nie dalo sie odzyskac. Przeciez to jest moje konto i troche nie uczciwe jakbym go stracil w taki sposob. Nie da sie jakos sprawdzic tego..nie wiem po Ip gdzie bylo zrobione albo cos...?

stary 01-01-2007, 09:34   #4
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

To nie jest glupota, tylko zabezpieczenie przed cwaniakami, ktorzy znajac tylko acc nr probowaliby zdobyc czyjes konto.
Krotko mowiac - nie odnajdziesz tego maila = nie jestes juz wlascicielem tego konta

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl
zalfik jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania