|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Port Hope
Stan: Zbanowany
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: Wypas;p
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Chciałem założyć temat o familii, która powstała na Candii czyli o Nevermindach. Będe tutaj sukcesywnie dodawał screeny o co prosze również moich kolegów, a Was drodzy użytkownicy forum o komenty ;]
Tak więc pierwsza porcja screenów: Po wyjściu z rooka niestety padłem (ktoś zbloczył mnie na cycach) tak więc adv na 8 lvl: ![]() 9 lvl: ![]() 10lvl: ![]() 11lvl: ![]() 12lvl: ![]() Nie wiem czemu te screeny sa takie malutkie, ale chyba jak się kliknie to są większe ;p Jeśli beda komenty bede dawal wiecej i prosze o wklejanie innych Nevermindów! Ostatnio edytowany przez Grabadia - 02-01-2007 o 11:27. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 12 2006
|
![]() czlonkowie Nevermindów to [CHAR]Eragon Nevermind [/CHAR]<jedyny pall > (prowadzony przez Grzeska [Gradex])
[CHAR]Master Nevermind [/CHAR]<sorcerer > (prowadzony przez Alka[Grabadia]) [CHAR]Ergaroth Nevermind [/CHAR]<knight > (prowadzony przez Bartka) [CHAR] Astaroth Nevermind [/CHAR]<druid > (prowadzony przez Marcina) [CHAR]Za'rock nevermind[/CHAR] <druid > prowadzony przez Grzeska [Gradex]) Nevermindowie łączcie sie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
|
![]() Screeny sa takie male bo wzieles zly link z imageshack.us... moze byc na tej stronie tylko zdjecie bez reklam. Zdjecia moga byc
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Pier******ty jestes?? Na co komu zdjecia w ktorych widac adv z 11 na 12!!! Pogadamy jak wrzucisz adv z 40 na 41 -,-!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Po co z taka wulgarnoscia do niego? Kazdy ma prawo wrzucac tutaj swoje fotki, a takie fotki to jest odmiennosc tego forum... Mi sie temat podoba niech wiecej czlonkow rodziny sie dolaczy i pododaje fotki a bedzie calkiem fajnie
Pozdro GaV |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Początkujący
Imię: Myalitth
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 70
![]() |
![]() Powiem krotko i z gory.
Screeny beznadziejne. A co sie tyczy tej waszej "rodzinki" to powiem wam, ze jak patrzylem na wasze postacie to powiem, iz by poprsotu nooby jestescie.
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
A co do zdjęć, to niech każdy z waszej rodzinki da jakieś zdjęcie od siebie i temat się rozkręci po pewnym czasie. EDIT: Zdjęcia są małe bo są zapisane w *.png, następnym razem jak robisz zdjęcie zapisz je w *.jpg ![]()
"Friendship is like money: easier made than kept..." 21:34 Studyerr [66]: whatever happened to sex drugs and rock n'roll, now we just have aids crack and techno 00:01 GM Mayhem on Secura [2]: I wonder why my stmina doens't go down when I hunt botters..? Ostatnio edytowany przez -Veris- - 03-01-2007 o 22:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Above the Clouds
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Proponuje żebyście rozkręcili temat jak będziecie mieli 20lvl+ przynajmniej..
Bo nie sądzę że foty typu Advenc z 11 lvl na 12.. są zbytnio ciekawe.. Jeśli będziecie dawać takie foty to wasz temat szybko się znajdzie daleko w tyle.. Btw.. niezła nazwa klanu "Nevermind" Nevermind = Nieważne <--- dla nie wiedzących Rotfl
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Port Hope
Stan: Zbanowany
Imię: Zrywna Szkapa
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: Wypas;p
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Dzieki za komenty ;]
Nie wiem czemu niketórzy od razu mnie od noobów wyzywaja, zrobilem temat bo powstała nowa rodzinka nie mozemy miec 50lvli pierwszego dnia jak to juz zauważył jeden z kolegów ;p thx za rade o screenkach nastepnym razem jpg zrobie. Jutro wbijam 20lvl znowu bo padlem ![]() see ya @edit: wiem, że reklamy sa denne ![]() @edit 2: Kolejna porcja screenów, tym razem *jpg. ;] 20 mlvl: ![]() Jak zwykle malutkie ![]() ![]() @edit 3: Specjalnie dla pana Pinpin'a ![]() [img=http://img128.imageshack.us/img128/6117/screenawansna41lvlga4.th.png] nie ten char, ale chciałeś to masz -.- a co do tego ze jestesmy nooby to przepraszam Cię bardzo (to już nie tylko do kolegi Pinpin'a), ale ja Nie blokuje ludzi, Nie kradne itemów itp. a to są oznaki noobostwa @edit 4?? ![]() ![]() @ edit 5 Temat do usunięcia/zamknięcia - tylko zaśmieca forum Ostatnio edytowany przez Grabadia - 23-01-2007 o 23:18. |
![]() |
![]() |