|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Krak
Imię: Ork Gromash
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 41
Skille: 74/53
Poziom mag.: 14
|
![]() Czy oplaca sie zbierac kasena suden dheath jak sie ma 19 mlvl??czy zbierac fieldy itp.itp.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak dla zabawy te buzki |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Libiąż
|
![]() Nie oplaca sie chyba (tzn mozesz trzymac kase w dp "i niech se lezy"). Ta kase mozesz wydac na bp'sy blankow (np 5) i kupno ze zrobione runki czru sd. Jak mlv nie skoczy to rob hmm (mozesz tez np gfb) dopoki nie wskoczy.
Narazie nie gram w Tibie Powod: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hack!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Nienawidze tych je***** ktorzy pastwiom sie na kontach innych graczy ![]() Ostatnio edytowany przez Wukio - 02-09-2004 o 16:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
![]() Zrob BP gfb, za forse kup BP blankow a cala reszte na mf. Zrob tyle gfb ile da sie na tych mf'ach a pozniej na rybki i dokoncz bp i tak wkolko. Powinno ci skakac ok. 1 mlvl na bp (na poczatku moze szybciej).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: W DOMU!
|
![]() ja tak robilem
smigalem bp gfb(skakal 1 m lvl) sprzedawalem troche mf znowu tak teraz zeby mi skoczyl musze bp hmm i bp gfb