|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Elo, nie myślcie ze jestem noobem ob to moj 1 post -.-
pisze tutaj bo moderatorzy zamkneli temat, "kupiłeś pacc przez tibia.pl(...)" i ja jkoa nieco nie zadowolony chciałbym to "ocenić". no więc czekam na pacc 5 dzień i nadal nie przychodzi, kupowałem równo z kumplem a on dostał następnego dnia, w dodatku z problemami jakie miał podrodze (pani nie napisała nicku w banku w tytule przelewu). więc moja ocena kupowania pacc przez tibia.pl to 4/10 bo kiedyś było lepiej jak kupiłem. pzdr. pedro36 |
|
![]() |
#2 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Być może p. w banku przekręciła Twój nick. Wyślij nick, świat i datę przelewu na [email protected].
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() jak juz napisalem ze wczesniej:
Cytuj:
Wszystkie dane są ok ponieważ jak sprawdziełem hmm "na tym druczku co mi pani dała" moje dane tibijskie są poprawne i konto oraz dane "Dr. Omader'a" (oczywiście jego prawdziwe dane ![]() pzdr. pedro36 |
|
![]() |
#4 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Zgodnie z tym, co Drom napisał w tematach-reklamować należy po 7 dniach od dokonania wpłaty.
Mówisz, że wysłałeś wczoraj o 20? Nie minęło nawet 24h, a ty już się niecierpliwisz. Może ty nie potrzebujesz snu, ale większość ludzi(w tym Dr. Omader) potrzebuje zaznać tej przyjemności. Poczytaj sobie wszystkie tematy w dziale "Pacc". Może cię trochę olśni.