![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() ![]() Pierwsza linia, miecze jednoręczne: 1. Gladius 2. Orion Twinblade 3. Critical Blade II 4. The Thorn 5. Broken Behemoth Sword Druga linia, miecze dwuręczne: 6. Great Sword (aka 3-handed sword) 7. Leviathan Scythesword 8. Phantom 9. Rolay Warknife 10. 469 Sword Z dedykacją dla Tych, którzy jeszcze mnie pamiętają. edit: ![]() Muszkiet + naboje + róg z prochem ![]() Firebow ![]() Chronos' Mighty Hammer ![]() Fireproof Cloak ![]() ![]() Mieczyki z FF ![]() Sai ![]() Płonący Wolą Niszczenia Diamentowy(Deadryczny) Dewastator Demonów (aka Pwn3d Sword) Dlaczego PWN3D Sword pwn3d? - bo jest wykonany z czarnego adamentu - bo jego górne ostrze jest astralne i wykonane z falującego Gniewu - bo ma wyryty ognistymi runami napis "Pwn3d" - bo ma taką fajną fioletową wstęgę na znak bycia mieczem wysokiej rangi - bo jego dolne ostrze ma agresywny kształt zmuszający do refleksji wszystkich przepoławianych przeciwników - bo ma stalowe końcówki, zdobione niebiesimi obwódkami na wzór Warcrafta - bo ma stalową czaszkę z płonącymi oczami w środku jelca - bo jest Great Swordem, a przecież wszystkie great swordy PWNują!! ![]() Kazama Sogetsu (SNK, Samurai Spirits) ![]() The Blue Dragon Proszę, nie oceniajcie mojego stylu. Skupcie się na moich pomysłach. Ostatnio edytowany przez Khan - 02-02-2007 o 14:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Skawina
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Fajne pixelarty ale ten Broken Behemoth Sword i The Thorn mi sie nie podobają
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Pamiętam, choć wtedy chyba na innym profilu siedziałem : )
Najładniejsze imho 1szy i 3ci z drugiej linii.
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() @Khan,
Chociaż ktoś z Fordonu xD Ja z okolic starego, ale zawsze ![]() @topic, Prace są dobre, ale mogą być znacznie lepsze. Może popracuj jak Pan i Władca na większych formatach, bo wtedy będziesz miał większe pole do popisu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Takie sobie , cieniowanie troche słabe , w porównaniu do innych...
A jakmółbym cię nie pamiętać , to ty objawiłeś mi potengę painta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2007
Lokacja: Sokółka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elvarus
Gildia: Undead Shadows
Świat: Secura
Poziom: 40
Skille: 68/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Fajne ale mógłbyś troszeczkę je dopracować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Takie "chude" te miecze, ogolnie fajne ale jeszcze długa droga przed toba ;p
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() 469 sword taki zbyt płaski mi się wydaje, zresztą Beholdery mają teraz 5 oczu a nie 6, tak jak kiedyś. Reszta nawet ładna.
Powiedziałbym spróbuj rysować ostrza bez ciemnej linii pośrodku, ale przecież nie krytykuje się czyjegoś stylu. ![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 07-01-2007 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Royal warknife bardzo mi się podoba! Natomiast phantom i orion twinblade są IMO najgorsze
reszta dobra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() 1. Bardzo ładne, tyle, że za cienka rękojeść. 7/10
2. Jak sobie wyobrażasz używanie takiej broni? Jedynie zastosowanie to w trakcie uczty, gdy ktoś chce całego dzika sobie przełożyć ![]() 3. Ostrze krzywo wychodzi z rękojeści, bądź po prostu daje takie złudzenie. 6/10 4. Czym jest to zielone? 5/10 5. Byłby to ciekawy miecz, gdyby był w całości, no i skoro ma to w swej wielkiej łapie ściskać Behemoth, to czemu taka cienka rękojeść? Ostrze jest zupełnie nieproporcjonalne w stosunku do niej. 3/10 6. Bez zastrzeżeń. 7/10 7. Trzeba uważać żeby podczas większych zamachów lub bloków nie wbić sobie tego wystającego kawałka ostrza we własne ciało. 6/10 8. Ciekawy byłby pewnie z tego miecz, ale ta kulka na końcu rękojeści śmiesznie wygląda. 7/10 9. Bardzo ładne wykonanie, pomysł. Tyle, że pierwszy lepszy wprawiony mnich, złapałby za tą "wstęge" i wyrwałby Ci broń z ręki, chyba, że jest ona mało wytrzymała. 7/10 10. Dość mizerne cieniowanie. 6/10 |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Widzisz Khan "musisz" ćwiczyć bo "cienki najwidoczniej jesteś"... (on chyba nalezy do tych co Cie jednak nie pamietaja ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
Oj, czego chcesz. Minęły dawne lata świetności. ![]() I pomyśleć, że kiedyś limen i shan zwracali się DO MNIE o porady ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Powrót mistrza? ^^
Heh, nie dziwię się, że Cię nie pamiętają - ja sama wiele osób pamiętam jak przez mgłe - tylko ratują mnie moje avy zapisane tak, że nazwa to nick osoby i wielgachne archiwum na gg ;p @up BTW. Limka możnaby znów to ściągnąć, bo nudno tu bez tego nupa ;p. Shanowi trzeba małego kopa zasadzić, bo się obija... Ja wcale nie sugeruję, że liczymy na Ciebie ;p Ostatnio edytowany przez Eileen - 07-01-2007 o 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thx Eil, wiem że, na Ciebie zawszę mogę liczyć
![]() żeby nie było, że offtop, to powiem, że dzięki wszystkim za krytykę ![]() ![]() ..a shana zleciłem juz opieprzyc jego bratu ![]() @down: Nie porównuj mnie do Yona. Ja jestem tylko człowiekiem. Ostatnio edytowany przez Khan - 07-01-2007 o 23:04. Powód: ahh.. ten shanheavel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Pixelarty na poziomie...poziomie twoich dawnych prac ktore powstawaly ok. 2 lata temu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mi się podobają wszystkie.Kiedy Twój avatar "nabierze" kolorów?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój avatar jest kolorowy, gdy jestem na stałena forum. Czarnobiały, gdy jestem przelotem..
wybacz, ale przez te 2 lata nie próżnowałem i znalazłem sobie prace jako wokalista (drobna zmiana realiów artystycznych ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() O patrzcie, czyli nie tylko ja mam odruchy w kierunku muzyki... Ja uczę się na gitarce i śpiewam dalej, mam nadzieję lepiej niż kiedyś. ^^
Miło, że nie jestem sama ze swoimi zainteresowaniami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Offtop:
Khan wlasnie sciagam demo waszego zespolu, moze mi sie spodoba ![]() Sorry to demo Mroza ![]() Ostatnio edytowany przez NORMALY OBYWATEL RP - 07-01-2007 o 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ N.O.RP
Nie, ale możesz sobie moją paskudną mordę w galerii obejrzeć. ![]() Jak będą jakies porządne mp3 to oczywiście wpadną na stronkę. Dobra, starczy tego offtopa, bo mi posty kasowac zaczną. Wrzucę jeszcze jakies graficzki, zeby nie było.. Ale to za chwilę. edit: ps. Możecie logo skomentowac, bo tez mojego autorstwa Ostatnio edytowany przez Khan - 07-01-2007 o 23:33. |
![]() |
![]() |