Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 05-09-2004, 19:39   #1
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P

roland ma numer GG 2839234
Domyślny Skoro

zmakneliscie temat z filmem dokumentalnym o n00bach musze zalozyc nowy temat... sam robie filmiki dokumentalne mam juz godzine filmu o n00bach ale ten film jest podobny do tamtego tylko tym ze jest o n00bach i glownie dzieje sie na rooku ok wiec (to pytanie ejst do modkow albo admina)
pisac w napisach koncowych wyprodukowano dla tibia.pl?? (to pytanie jest do ludu bozego) jak dlugi powinien byc taki film i o czym ma byc?? piszcie tematy na przyklad: gdzie zyja beholdery a ja zrobie o nich film (dokumentalny) ten temay raczej nie pasuje do dzialu zamowienia na filmy wiec sami wiecie, moge tez robic poradniki dla newbies jak nie zgubic sie w tym swiecie moje lvle na koncie filmowym to 1, 3, 10, 13, 24
tak w tej pierwszej..."
roland jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-09-2004, 20:32   #2
cFaniak
Użytkownik Forum

cFaniak's Avatar

Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
cFaniak ma numer GG 4166359
Domyślny

Pisz jeszcze, ze na prive maja pisac jaki chca filmik, bo nie kazdy czyta podpisy =] Bardzo fajny pomysl! GRATZ
cFaniak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-09-2004, 19:14   #3
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Domyślny RE up

dzikei tka piszcie do mnie na rpivie jaki temat ma byc teog filmu i dodatkowo robie tez poradniki (bez quest spoilinga) na szpyrzyklad jak wyjsc z rooka albo gdzie expic knightem ze skillami 40/40 na 15 lvlu itp itd
i nadal pytanie do Matkusa czy moge na koncy filmu dawac napisy "wykonana dla tibia.pl"?? Jesli jakis modek to zauwazy to niech powiem o tym pytaniu matkusowi...
tak w tej pierwszej..."
stary 06-09-2004, 19:56   #4
Shater
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 06 2004

Shater ma numer GG 5115550
Domyślny

tytlko ciekawe jak chcesz to krecic? film dokumentalny to pasuje pare ujec i potem skladac (sa doi tego progframy ale to potem pakuje do avi) a nie tibicam
stary 06-09-2004, 20:02   #5
Montarek
Guest

Domyślny

masz bardzo dobry pomysł popieram go jak byś mógł to bym sobie życzył 2 filmiki:

1 wszy pokazujący co jest pod miastem kazardoom na poziomach od 2 go do 5 tego znaczy jakie potwory występują i jak tam jest

2 natomiast podziemia pod pustynia desert i ogólnie jak się tam wpadnie to którędy bezpiecznie stamtąd wyjść
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-09-2004, 15:08   #6
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shater
tytlko ciekawe jak chcesz to krecic? film dokumentalny to pasuje pare ujec i potem skladac (sa doi tego progframy ale to potem pakuje do avi) a nie tibicam
hmm top cos ci powiem chcesz krecic film wielo poziomowy?? nakrec cos a potem zrob tak wlaczadsz tibie tibicam i wlaczasz aktywacja nagrywanie wybierz i tam wybierasz plik jako ktory zapisales wczesniejszy zapis i juz po prostu powiela sie...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Montarek
masz bardzo dobry pomysł popieram go jak byś mógł to bym sobie życzył 2 filmiki:

1 wszy pokazujący co jest pod miastem kazardoom na poziomach od 2 go do 5 tego znaczy jakie potwory występują i jak tam jest

2 natomiast podziemia pod pustynia desert i ogólnie jak się tam wpadnie to którędy bezpiecznie stamtąd wyjść
Wczoraj 17:56
co do kazo to miedzy 2 a 5 poziomem sa dwarfy soldiery i guardy a nawet geomancer ejsli dokaldnie poszukasz nie bede krecil filmiku bo mnie zabija (24 lvl nie da sobie rady z 4 guardami naraz)
ale w sumie jesli nie amsz 40 lvla to nie radze tam isc a co do pustyni to sprecyzuj o jakiej mam nakrecic filmik... (na darame isc nie moge bo juz mni mam pacca)
tak w tej pierwszej..."
stary 07-09-2004, 19:33   #7
Deme
Użytkownik forum

Deme's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Ustrzyki Dolne

Domyślny

Spoko gościu mam do Ciebie prośbę abyśnakręcił jakiś filmik dla knighta na levelu 20 aha używam UHów i chodzi mi o jakieś potworki takie które dają dobrze expa i mogą być takie co dają dobry loot zastanów się każdy potwór przez Ciebie nakręcony to będzie dla mni wielka pomoc bo teraz siedzę na ghulach tylko żebyś nie kręcił o ghulach
GoodBye
Deme jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-09-2004, 07:54   #8
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

Starałem się zrobić filmik pokazujący kopalnie w Kazordoon, tą w samym mieście. Jednak na Securze istnieje coś takiego jak Blacklista, jako że to świat non-PvP więc osoby które zabijają czyjeś potworki, lurują, kradną, trapują itd. są zgłaszane na tą listę i gdy ich lista przewinien jest sporo i widać, że ich czyny nie są tylko przypadkowym "missclickiem" czy coś .. wtedy inni gracze starają się utrudnić im życie .. jakoś trzeba sobie radzić . Po co o tym mówię ?.. otóż kręcąc filmik musiałem wskakiwać do odnóg kopalni, niestety w niektórych ktoś expił więc je opuszczałem ponieważ zaraz będzie "I'm hunting here, you are exp thief, blacklisted ! bla bla bla" .. no i jaki sens ma pokazywanie odnogi w której nie będzie full respa ? Ja na filmiku nagram jednego GU .. a potem ktoś wejdzie i wyskoczą mu 3. Tak więc to co udało mi się nakręcić możecie zobaczyć tutaj.
Filmik jest nudny więc nie piszcie tego w komentarzach. Jak kogoś nie interesuje ten temat to niech tego nie ogląda !
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Aversin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-09-2004, 22:39   #9
Luckq
Użytkownik Forum

Luckq's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Ja bym chciał ujrzeć filmik gdzie były by pokazane miejsca z beholderami, najlepiej koło venore i pokazana walka z nimi lub coś tego typu, ważne żeby były beholdery

Pozdrawiam.
Luckq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-09-2004, 20:01   #10
Gilthas
Użytkownik Forum

Gilthas's Avatar

Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Qalnesti,Szczecin

Stan: Aktywny gracz
Imię: Lucyfera
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 32
Skille: 72/74
Poziom mag.: 4
Gilthas ma numer GG 6258231
Domyślny ...

Więc tak...ten roland to moj kumpel (sasiad)...nie wiem co jest zabawnego w filmach o noobach...ja tam nie bede ja to niektorzy z was GRATZ'owal bo nie wiem za co. Dziekuje
Gilthas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-09-2004, 15:48   #11
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gilthas
Więc tak...ten roland to moj kumpel (sasiad)...nie wiem co jest zabawnego w filmach o noobach...ja tam nie bede ja to niektorzy z was GRATZ'owal bo nie wiem za co. Dziekuje
Definicja filmów dokumentalnych to nudne głupie i tylko dla zainteresowanych wiec wiesz
tak w tej pierwszej..."
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania