|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak... wiecie czego brakuje? No właśnie. Tego: ![]() ![]() Jeżeli ilość emoticonek musi zostać zachowana, proponuję usunąć którąś z tych: ![]() ![]() ![]() Z góry dzięki i pozdrawiam, Sath.
|
![]() |
#2 |
Nikt ważny
|
![]() ale ta:
![]() ![]() ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() a no tak, jakoś się zgubyła ta ikonka
![]() ale już dodałem, jako : evul : Może być?
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() jasne ^^ dzięki MatKus... jeszcze poproszę naszych mistrzów z działu grafiki, żeby narysowali stylem pasującą do tych emotikonek... bo w phpbb2 są takie emoty:
![]() ![]() a u nas: ![]() Zobaczymy jak im to wyjdzie ![]() ![]()
Co mnie nie zniszczy, to mnie potężniejszym czyni. HAIL MAHAKAM! Ostatnio edytowany przez sathard - 06-09-2004 o 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Nie problem
![]() ![]() Tylko poczekajcie cierpliwie, az lycos odblokuje. Ostatnio edytowany przez Khan - 06-09-2004 o 18:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() cool ikonki na gg takie żeby były
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() A ja bym usunal emoticony :)
Nie lubie ich, klasyczne, tekstowe smiley'e sa o wiele wygodniejsze ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nieobecny.
|
![]() AMEN Polin :>
A co do emote z GG to sa do niczego (polecam ogromny zbior emotek z board.fpp.pl ) |
![]() |
![]() |