|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Dostalem dzisiaj od kumpla ss jak on(63ek) i jego dziewczna(52ed) poszli zabic 1 demona aby sprawdzic swoje umiejetnosci i... W JEDNYM DEMONIE MMS I MPA!! nie wiem co otym sądzic bo jak sie skonczą ferie pojde do szkoły a okaze sie ze to fake to bede przez niego wysmiewany;d wg. mnie to nie mozliwe ale ucencie to:
http://rapidshare.com/files/12592291/mpa_mms***** ps. czy ktos moze podac mi link gdzie jest opisane jak hostowac i wstawiac fotki na forum? bo ja wypowiadalem sie w rooku a nie wklejalem ssy. najelepiej napiszcie na gg 6648715 i wytlumaczcie. Komentujcie i piszcie czy to mozliwe bo neichce meic siary |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Trumna
Stan: Niegrający
Imię: Nijak
Świat: Ni
Poziom: 1
Skille: 99/99
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Od wklejania zdjęć masz przyklejone tematy i poradniki. Dopóki nie nauczysz się wklejać zdjęć nikt ci tego nie obejży (śmierdzi keyloggerem).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Barlinek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arushen
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 24+
![]() |
![]() omg
co chwile sie pojawiaja tematy smierdzace gejlogerem... daj se spokoj czlowieku. @up masz racje koles naucz sie najpierw wrzucac ss potem pogadamy a nie dajesz jakies smieszne linki . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Autocenzura linkow na forum rzadzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Stan: Niegrający
|
![]() czy to bug? czy to fake? nie! to geylogger!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() to gorzej niż grypa , bo grypa tak szybko sie nie rozpowszechnia jak epidemia Dzieci Neo. Nie stać was na 8 lvl? ze odrazu musicie hakować? jakbym znalazl takiego 10 latka to by go matka nie poznała , co ten internet robi z bachorami to ja nie wiem, jak mozna próbować kogoś nabrać na takie coś?
Ps. Z tego co wiem to jest jakies prawo w kodeksie karnym(coś zwiazane z tym hakowaniem) ze do 3 lat sie siedzi za takie cos chyba.(ochrona mienia czy coś).
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
Imię: Maciej The So
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom: 23
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() KEYLOGGER na 99%
Od 4dni próbujesz kogoś hacknąć na tibia.pl wszedzie dajesz tego samego linka. Jak ktoś się uprze to znajdzie twoje ip i wyśle zawiadomienie na najbliższą komendę policji. <znam taki przypadek i prosze mnie nie komentować>
Maciej The So ![]() LvL 23 ![]() MLvL 34 ![]() Ostatnio edytowany przez Macias565 - 20-01-2007 o 23:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() To się nazywa być nieudacznikiem... nie umieć dobrze linka do Kejloga wkleić ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety ale jesteś żałosny ( może nie Gaylogger ) ale żeby być tak głupi żeby MMS+MPA to już mogłeś powiedzieć że odrazu Magic sword wypadł i tak nikt o zdrowych zmysłach tam niewejdzie ( a o tej pladze Gayloggeruw to sie zgadzam , troche jak ptasia grypa )
Ostatnio edytowany przez smikki - 20-01-2007 o 23:55. |
![]() |
![]() |