|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Czy nie daloby sie wprowadzic ograniczenia z emblematami, bo ja np. zapamietuje uzytkownikow po ich emblematach, a gdy 10 osob ma taki sam, to mi sie zaczyna mieszac (czasem, dziko wyglada temat, gdzie udzielaja sie osoby o takich samych emblematach, bo nie patrze zazwyczaj na nicki). Moznaby np. dodac jakies do wyboru dla nowych uzytkownikow (np. potwory z Tibi, oczywiscie mogliby tez dodac swoje, jak np. moja przepiekna plaskorzezba
![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() W zasadzie można by zrobić iż każdy użytkownik może dodać wyłącznie swój emblemat, ale to się nie sprawdzi bo nie każdy ma taką "piękną" płaskorzeźbę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() A ja chciałbym mieć emblemat 60x102 albo 88x130 albo 99x122 albo 98x94 pikseli a jest ograniczenie do 90x90 i mnie to bardzo smuci mam jako emblemat jakiegoś brzydkiego gobosa ale mam parę fajniejszych ale nie mogęich zmiejszyć bo miałem spalony dysk i teraz nie mam odpowiedniego oprogramowania...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2003
![]() |
![]() Tez masz problem. Żeby zmienic wielkość któregos ze zdjęć wystarczy nawet IrfanViewer, a to już bez problemu w necie można znaleźć, nawet na takim www.komputerswiat.pl
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() ja tam mam swojego ulubienca i jestem zadowolony
musze sie pochwalic ze mam ten obrazeczek z tibii.pl ![]() i jak narazie nikt mi go nieza****kosil pozdrawiam #zastrzegam sobie prawa autorskie to mojego emblematu obok