|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() kk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podsumuje : jak dojsc do rotow w venore (bez opisow typu idz na poludnie brama itd tylko cos w miare inteligentnego plx - albo plz jak sie WszechStronny czepiasz ![]() ![]() ![]() z gory thx. jak amsz mnie zbluzgac nie pisz posta ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm. Zamiast rotków polecam dwarfy, które są łatwiejsze do zabicia (przynajmniej takie odniosłem wrażenie). A rotów duzo znajdziesz kolo Thais ( w Ancient Temple ) Na Fibluli (choziaż te dsy to moze byc problem ), a w venore to nei wiem, kiedys tam bylem pozwiedzać ale tam to chyba raczej tylko Swamp Trole, A z troszke wyzszym levelkiem i skilami to polecam Folde, tylko poziomy 1, 2, 3, bo na czwartym to Fire Elementale, a tak masz niezly exp na trolach, minoskach, archerach (od czasu do czasu ) slimach, no i niezły loot oprocz tego.
Re down: Sorry za pomyłkę ale taki jakiś dzisiaj zaspany jestem (pewnie po wczorajszym weselu ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kennypl - 06-09-2004 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() http://www.members.lycos.co.uk/ligah...droga_roty.jpg
Tam mapka. A najwięcej rotoów znajdziesz (nie trudno się domyślić) w sterfie only for pacc - darama. EDIT: re: UP roty są dobre do fajne dla druidów - dużo żarcia. dwarfy mają większą obronę, ale mniejszy atak. Na foldzie są fire elemetale, a nie devile i bodaj na -3 a nie -4 poziomie... Ostatnio edytowany przez Lig@ - 06-09-2004 o 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Dodam, ze na foldzie jest porownywalna ilosc rotow, ale o wiele wieksza ilosc potworkow Player Killer
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehhem ta mapka to jest jakiego miasta?
![]() ![]() pacc bede w koncu miec a wiec potem darashia bedzie mine ale z facc more rots plx >D a dwarfy sa do dupy nie pasza mi ze wzgledu ze po prostu kocham roty ![]() ![]() ale niestety na tym serwie co gram fibula jest okropna ![]() a wiec to jest mapka venore? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() To JEST Venore, wychodzisz polkudniowa brama... i na wschod...
|
![]() |
![]() |