![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Imię: Teon Sharie
Profesja: Knight
Świat: Menera
Poziom: 18
|
![]() Witam. Dopiero się zarejestrowałem i trochę się gubię, więc jeśli ten wątek dałem tam gdzie nie trzeba, to wybaczcie mi to
![]() Ale przejdę do rzeczy. Próbuję zarejestrować swoją postać na MyTibia.com. Klikam na 'rejestracja' i mi wyskakuje pole, gdzie mam wpisać imię mojej postaci. Wpisuję i pisze mi, że taka postać nie istnieje. Co muszę zrobić lub wpisać, żeby się zarejestrować?? Wpisywałem tylko imię, a może trzeba coś jeszcze?? Proszę, pomóżcie. PS.: Pierwszy post i już proszę o pomoc, niezły jestem, nie?? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2006
Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
|
![]() Rejestracja im nie działa, u mnie jest tak samo. Wejdź za pare godzin i spróbuj jeszcze raz ;]
Aramidus |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Próbuję od wczoraj, ale skoro tak, to będę musiał poczekać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Przepraszam za offtop, ale chcialbym Ci pogratulowac. 15-latek, ktory mowi po polsku. Do tego wyjasnia swoj problem dokladnie i grzecznie prosi o pomoc. Tak trzymaj dalej
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Wielkie dzięki
![]() ![]() "loodzie cos myyy sieł dzieje z tibiom. halp plixx" I tłumaczą się dysleksją czy innym schorzeniem mózgu. To jest śmieszne. A co do forów, to zawsze staram się przestrzegać zasad netykiety ![]() ![]() I żeby nie było, że offtopicuję... Już można się rejestrować na MyTibia.com, problemy z rejestracją się skończyły i mam już zarejetrowaną postać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
A tak na serio to pomysl 15 000 razy zanim napiszesz taka bzdure. @topic True... juz mozna ![]()
![]() |