|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Mam pytanie co do cultów.
mam zamiar wybrac sie na nie (z jasnych celów) z bronią 2 reczna(GS) i ze skillami 73/71. Na Ile godzin wystarczy mi 3 bp uh?
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: dokładnie tam ;]
Stan: Na Emeryturze
Imię: Filipo Druid
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 41
|
![]() weź 3 bp uh i się przekonaj
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Julera
Poziom: 103
Skille: 101/99
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() zalezy ja gralem knajtem kumpla 44 ek i bilem explo/exori i male na jak bendziesz po kolei bil 1 anie 2-3 na raz to zejdzie ci malo uh na 5 bp powinienes lootnac dole zalezy od twojego skilla pvm
![]() Banished: until Mar 03 2007, 13:28:04 CET because of excessive unjustified player killing czy to nie piękne pekowac dla zabawy a nie dla lota Killed Xxitzo at Level 51 unjustified Killed Xxxezinha Aline at Level 38 with a fire elemental Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() zalezy na ktore culty bo jesli novice to nie wiem czy uhy beda potrzebne...
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |