|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() no własnie... ostro sie nad tym ostatnio zastanawiałem i doszedłem do ciekawych wniosków, niektorzy mowia ze expili na dragach od 45 lev i bylo dobrze z kolei moj kumpel twierdzi ze nawet jesli bede ostrozny (moje pvm jest dobre) i nie bede biegl jak glupi za dragiem na redzie ale bede biegl kolo niego po skosie i dobijal wand only i nawet jesli bede mial dragon neclacle ( nie chce mi sie sprawdzac jak to sie pisze;p) to itak po wbiciu 1-2 leveli znajdzie sie taki drag ktory zajepie mi combo i sie wywróce
![]() chce znaleśc jakas osobe ktora realnie expila na dragach bez mana shielda od powiedzmy 50 leva i nie padla (bez swojej wyraźniej winy) prosze o wypowiadanie sie osób ktore graja sorkiem i maja z nim stycznosc a nie cos tam slyszaly albo mysla ze im sie wydaje ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() spokojnie dasz sobie rade ja gdy mialem 50 lvl sorca to spokojnie bilem dragi z exori vis+wand tylko jak ci wyskocza 2 dragi to juz radze manashield żebyś użył ale jak bedzie jeden drag to luzem mozesz go klepać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
![]() |
![]() Ze 120 lvl tego nie wie ?:> Ja expilem 50 msem na vdc i sie nie wyjebalem... expilem z vis bez wanda. Poprostu exura gran-exori vis i tak dalej
![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
dawno temu moj kumpel padl na dragu na 55 lev podobno dostal full combo ale wlasnie nie wiem czy byl to jego blad czy mial pecha, ja nie mowie o zabiciu 1 draga od swieta bo na pojedynczych dragach to ja soule odrabiam ale mi chodzi o ta wlasnie mozliwosc, expisz sobie na dragach i powiedzmy po nabiciu 2 leveli trafia sie taki skurw.syn ze wjebie w ciebie wszystko co ma a wtedy juz kaplica niezaleznie czy robiles cos zle czy dobrze;] dla przykladu huncilem z kumplem dle elegancko blokowalem on 100 master ( lal z visa i wanda) ja zucalem exety itd i tu nagle dl sie odwrocil lapa+ podwojna bomba + wave. Nawet nie zauwazylem gdy typ padl O_o
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() hum na 50 lvlu sorc ma 395hp tak wiec drag nie jest na tyle silny żeby udezyc za 395 hp. Jedynie można paść jak dostaniesz laga ale to juz inny temat. Tak więc podsumowując nie padniesz na 50 lvlu (bynajmiej ja jak grałem swoim sorcem to nie padlem a troche na tych dragach siedzialem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Niegrający
Świat: Hiberna
|
![]() Ja jestem doswiadczony w dragach msem. Expilem na nich od 65 do 77, najmiejszy lag, freez i padasz nawet na 70+ latwo pasc, od 65 do 77 padlem 4 razy~ ale wiekszosc przez lagi/freezy a exp wysmienity ;d
btw. od 75 fajnie sie soluje dle na mana shieldzie ![]() edit na 75~ nice tez mozna zarobic ;] ![]() Ostatnio edytowany przez Templar - 23-01-2007 o 23:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol, no nie wychwalaj go az tak;p moze zna sie na tibii ale bez przesady..
no on mi wlasnie mowil ze nabije lev lub 2 i padne ![]() i to on wlasnie padl w 1 sekundzie od dla z full hp na 0 i uwierzcie mi ze nie mogl nic zrobic, jak stal tak sie wywrócił i nawet jego uber pvm nie pomogło Templar: ja wiem ze na 75 lev jest fajnie i wogole ale ja pytam o 50-55 bo w sumie te 5 leveli to sie wbije szybciutko ale nie 25...
In my restles dreams... I see that town.... Ostatnio edytowany przez Kajzer - 24-01-2007 o 00:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
|
![]() a wiec tak... ja mialem postac 54 ms i expilem nia na dragach od 48-54..
1. 1st opcja jest (hardorowa dla 50 lvl) ze stoisz przed dragiem i walisz z vis dopuki nie padnie.. 2. (ja tak expilem) ze stoisz na ukos i walisz z WOCE i sporadzycznie sie ruszasz vis.. druga strona vis i tak sobie latasz. Drag wtedy zadko cie walnie.. ![]() aczkolwiek czasem jest tak ze wszystko robisz dobrze a tu chwilka nieuwagi badz przy lurowaniu drag cie zgarnia i .. You are dead. /yours rao ![]()
~Raozee~54 ms - Retired ~Raozetori~45 ms - Retired ~Cziczon~54 rp - Retired "Bądź miły dla ludzi gdy pniesz się w góre bo możesz ich spotkać gdy będziesz spadać w dół" ![]() _______________________________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() 52 ms bez manashielda i temple wita ...
A więc tak stałem na ukos i podchodziłem na jego bok i vis ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Prostyy - 24-01-2007 o 17:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Mego miasta sie nie wstydze
Stan: Niegrający
Świat: Została pustka
Poziom: Czy
Skille: ToWazne
Poziom mag.: ??
|
![]() Jak jestes taki PRO english to pisz cały tytul tematu po angielsku a nie jakies sklejki robisz językowe ... i po 2 to jest polskie forum ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: Julera
Poziom: 103
Skille: 101/99
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() 2dragi spam z evawe na 51 i lezysz ja tak mialem drutem -.- dalwme sio dwa dragi sie przerzocily spam i od jegnego combo i tyle -.-
![]() Banished: until Mar 03 2007, 13:28:04 CET because of excessive unjustified player killing czy to nie piękne pekowac dla zabawy a nie dla lota Killed Xxitzo at Level 51 unjustified Killed Xxxezinha Aline at Level 38 with a fire elemental Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: Slask
Imię: Imperor Blade
Profesja: Knight
Gildia: Lucifer Angels
Świat: Candia
Poziom: 25
Skille: 56/55
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ja mysle ze OCZYWISCIE MOZNA na tym lvl solowac dragi z vis bo tak robiom joz chyba nawet 40lvlowce wiec nie ma sie co bac ja od 75 lvl bede chodzil solo na dle xD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Ols
|
![]() witam all,
Moj kumpel 61 ms expil ostatnio na 1zym respie dragow na ankh. Sa tam pod rzad 1 drag wyzej 2 dragi a potem 3. Schodzac z 3 wszedl na 2x i byl tam 1. Poszedl >> tam gdzie sie zawsze stoi kolo wejscia. I nagle z 450 hp < full > w ulamek sekundy You Are Dead. w miedzy czasie zrespil sie 1 jeszcze i dostal 2 wavy i 2 gfb. Nie mowcie mi ze mozna spokojnie expic od 45 lvla bo nawet na 60 mozna pasc przy odrobinie nieszczescia :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() czyli wychodzi ze osoby odpowiadajace sie w tym temacie dziela sie na 3 grupy
1 mowi to co słyszała 2 mowi ze bez problemu da rade expic na dragach 3 mowi ze nie da rady po 1 bład i dead ah i jest jeszcze 4 ktora oftopuje ![]() tak tez myslalem ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Ols
|
![]() W sumie jak dla mnie mozna expic na dragach <spokojnie> od 65 lvla. A na 2+dragi zakladac e ringi.
Kazdy moze twierdzic ze da sie od 45 lvla.. ale po tym jak moj kumpel padl wiem ze drag nie jest tak prosty jak sie przypuszcza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() jak dotąd z moim obserwacji wynika ze najbezpieczniej dragi jest lac w sposób nastepujący: lecisz z dragon amuletem ofkorse bo wtedy jego fire wave nie zadaje wiecej niz 130 dmg, stoisz na skos i walisz z cosmic wanda, kiedy dragon zaatakuje z mele odrazu po tym stajesz kolo niego i vis po czym znowu uciekasz na skos, wyliczasz tak jakby czas pomiedzy turami i wtedy jest bardzo mała szansa ze uderzy z wave, a gdy drag ma juz reda to dobijasz tylko i wylacznie z wanda, ewentualnie z hmm ale to waste troche, w zasadzie na wieksze respy gdy drag ucieka za daleko hmm beda sie bardziej przydawały, ale gdy wiadomo ze drag ucieka w kierunku w ktorym nie ma nastepnych gadzin to mozna lac wand only.
In my restles dreams... I see that town.... Ostatnio edytowany przez Kajzer - 24-01-2007 o 19:48. Powód: literówka bloz :> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() na 2 dragach manashield obowiazkowy bo srednie combo to jest kolo 400 hp ;p ale co do jednego to zalaezy od pecha czy sie zlozysz, czy nie
![]() ![]() ![]() ![]() . . ![]() Podchodze w miejsce jednej . (kropki) na ulamek sekundy odwracam sie i szybicutko vis. Drag raczej nigdy nie udezy Cie z wave. Jest pewne ryzyko bo raz sie zlozylem tym sposobem, ale to smokowi cos odjebalo i sie obrocil w moja strone. jesli chcesz moge dac screena ;p
Ostatnio edytowany przez Prostyy - 24-01-2007 o 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum